گوشت مرغ به علت ویتامین و پروتین بالا یکی از پراستفاده ترین گوشت در جهان و بخصوص در ایران است. اما بسیاری از مردم هنگام شستشو و طبخ مرغ بطور ناخواسته دچار اشتباهاتی می شوند که باعث آلوده کردن و طبخ گوشت مرغ بطور نامناسب می شوند. در این مطلب با اشتباهات رایج هنگام شستشو و طبخ مرغ آشنا می شویم.
نگهداری مرغ:
شما نمی توانید مرغ را در هر جایی از فریزر قرار دهید چون ممکن است آب آن روی دیگر مواد غذایی بریزد. پس بهتر است برای رفع این مشکل مرغ را داخل یک ظرف قرار داده و آن را در آخرین طبقه فریزر بگذارید.
نشستن دست ها:
حتماً قبل از اینکه شروع به شستن و تمیز کردن مرغ خام بکنید دست های خود را بشویید.
شستن مرغ قبل از طبخ:
شستن مرغ دقیقاً قبل از پخت توصیه نمی شود زیرا این کار باعث انتشار باکتری و سفت شدن گوشت مرغ می شود.
خشک نکردن مرغ قبل از طبخ:
بعد از اینکه مرغ را از فریزر بیرون آوردید، از حوله و یا پارچه برای خشک کردن مرغ استفاده نکرده و اجازه دهید مرغ بطور کاملاً طبیعی خشک شود.
رها کردن مرغ به مدت طولانی:
بعضی از خانم ها عادت دارند که مرغ را مدت طولانی بدون هیچ کاری روی میز رها می کنند، در صورتی که دمای محیط می تواند باعث رشد باکتری بر روی گوشت مرغ شود.
مزه دار کردن مرغ:
اگر به گوشت مرغ ادویه اضافه کرده اید و برای مدت طولانی مرغ را نپخته اید باعث رشد باکتری ها در گوشت مرغ خود شده اید. همچنین از ادویه زدن به مرغ خام اجتناب کنید.
استفاده مجدد از پلاستیک و ظروف برخورد کرده با مرغ خام:
استفاده مجدد از پلاستیک و ظروف برخورد کرده با مرغ خام باعث رشد و تکثیر باکتری و میکروب می شود.
آب پز کردن مرغ:
نحوه صحیح آب پز کردن مرغ به این صورت است که باید ابتدا قابلمه را آب سرد تا نصفه پر کرده و سپس مرغ را درون آن قرار دهید. بعد با استفاده از ادویه آن را طعم دار کرده و با دمای اجاق در حالت متوسط آن را آب پز کنید.
در این مطلب با اشتباهات رایج هنگام شستشو و طبخ مرغ آشنا شده اید. شما می توانید تجربیات و نظرات خود را درباره این مطلب با ما به اشتراک بگذارید.