اخبار

افزایش تولید گوشت قرمز

افزایش تولید گوشت قرمز

مرکز آمار از افزایش تولید گوشت قرمز نسبت به ماه قبل خبر داد و اعلام کرد تیرماه امسال در مجموع ۳۶ هزار و ۲۰۰ تن گوشت قرمز تولید شد که نسبت به ماه قبل ۱۹ درصد افزایش نشان می دهد.

براساس نتایج آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور در تیرماه امسال سهم گوشت گاو و گوساله از تولید گوشت قرمز بیش از سایر انواع دام بوده است.

براساس این گزارش در ماه گذشته 20 هزار و 400 تن گوشت گاو و گوساله، 12 هزار و 400 تن گوشت گوسفند و بره و 709 تن گوشت از انواع دام‌های دیگر تولید شده است. 

مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در تیر ماه امسال نسبت به ماه مشابه سال گذشته، نشان‌دهنده افزایش ٤٤ درصدی مقدار تولیدشده گوشت قرمز است.

همچنین مقدار تولید گوشت در تیر ١٣٩٩ نسبت به ماه مشابه سال ١٣٩٨ برای گوسفند و بره 46 درصد، برای بز و بزغاله ٣٥ درصد، برای گاو و گوساله ٤٥ درصد، برای گاومیش و بچه‌گاومیش ٩٥ درصد افزایش داشته و برای شتر و بچه‌شتر ٢٤ درصد کاسته شده است.

منبع: تسنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.