اخبار

افزایش هزینه‌های تولید در بخش گوشت و مرغ

افزایش هزینه‌های تولید در گاوداری‌ها و مرغداری‌ها

مرکز آمار ایران از افزایش هزینه‌های تولید در بخش گوشت و مرغ در خراسان رضوی خبر می دهد به طوری که در بخش گاوداری‌  ۱۲۳ درصد و در بخش مرغداری‌  ۸۳ درصد رشد هزینه های تولید اتفاق افتاده است.

در همین حال مدیرعامل اتحادیه گاوداران و دامداران صنعتی خراسان رضوی می گوید تولیدکنندگان محصولات دامی، اکنون محصول خود را با قیمتی کمتر از هزینه تولید آن به بازار عرضه می‌کنند اما این دلال‌ها هستند که از این تفاوت قیمت سود به جیب می‌زنند.

اکنون گوسفند زنده در مشهد ۵۰ تا ۵۴ هزار تومان، لاشه گوسفندی ۱۰۲ تا ۱۰۳ هزار تومان، گوساله زنده ۵۰ تا ۵۴ هزار تومان و لاشه گوساله ۹۷ تا ۱۰۰ هزار تومان قیمت دارد، این درحالی است که این محصولات با حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد افزایش قیمت به دست مصرف‌کننده نهایی می‌رسد و مابه التفاوت این قیمت به جیب دلالان می رود.

به گزارش مرکز آمار شاهد افزایش هزینه‌های تولید در بخش گوشت و مرغ به ترتیب 123 و 83 درصد هستیم. همچنین مشاهدات میدانی حاکی از کمبود و گرانی مرغ و نوسات شدید قیمت گوشت در بازار است.

  منبع: شهرآرا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.