خورش مرغ یکی از پرکاربردترین و پرطرفدارترین خورش های ایرانی است که به روش های مختلف طبخ می شود. علت پرطرفدار بودن خورش مرغ آن است که مزه آن را اکثر مردم پسندیده و همچنین سریع و راحت آماده می شود. در این مقاله ترفندهای خوشمزه کردن خورش مرغ به شما آموزش می دهیم.
- خورش مرغ را باید در حرارت ملایم و مدت زمان طولانی طبخ کرد.
- استفاده از هویج پخته منجر به بهتر شدن طعم خورش شما می شود.
- اگر می خواهید از بادمجان در پخت خورش استفاده کنید، باید حواستان به این نکته باشد که بادمجان ها را خیلی سرخ نکنید، چون امکان دارد در خورش له شوند.
- اگر رب در دسترس نیست می توانید از گوجه فرنگی به جای رب استفاده کنید. برای انجام این کار ابتدا باید گوجه فرنگی ها را پوست کنده و خرد کنید و آن ها را بپزید بطوری که آب گوجه فرنگی به طور کامل تبخیر شده و بتوان از آن بجای رب استفاده کرد.
- یکی دیگر از ترفندهای خوشمزه تر کردن خورش مرغ، استفاده از زعفران است، اما اگر زعفران در دسترس نبود زردچوبه جایگزین مناسبی برای این کار می باشد. فقط به یاد داشته باشید وقتی زردچوبه را به آن اضافه می نمایید، حتما آن را سرخ کنید تا بوی آن گرفته شود.