آشپزی

طرز تهیه ” املت اسپانیایی “

طرز تهیه " املت اسپانیایی "

املت اسپانیایی یکی از انواع املت های خوشمزه و بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود. در این دستور آشپزی با طرز تهیه ” املت اسپانیایی “ که به املت دانشجویی نیز معروف است آشنا می شوید. 

مواد لازم برای ۴ نفر:

  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
  • ژامبون مرغ ۴ ورق
  • گوجه فرنگی ۱ عدد بزرگ
  • فلفل دلمه ای ۲ رنگ ۱ عدد
  • زرد چوبه و روغن به مقدار کافی
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

1-در طرز تهیه ” املت اسپانیایی ” ابتدا فلفل دلمه ای را خرد کرده به همراه کمی روغن تفت می دهیم تا نرم شود. سپس قارچ را به صورت حلقه ای خرد کرده و چند دقیقه تفت می دهیم تا آب اضافی آن تبخیر شود.

2- پس از اینکه قارچ و فلفل دلمه ای به خوبی سرخ شدند آنها را کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتند و خنک شوند. در ادامه تخم مرغ ها را داخل یک کاسه مناسب می شکنیم و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم.

3- حالا تخم مرغ را به خوبی می زنیم تا از حالت لختگی خارج شوند، سپس گوجه فرنگی را خرد کرده و به همراه پنیر پیتزا، فلفل دلمه ای و قارچ که خنک شده اند به تخم مرغ ها اضافه می کنیم. در ادامه ژامبون را نیز خرد کرده و به تخم مرغ ها اضافه می کنیم.

4- حالا مواد املت را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. حالا داخل یک ظرف مناسب با قطر حدود ۱۶ تا ۲۰ کاغذ روغنی می اندازیم یا در صورت نبود کاغذ روغنی با روغن چرب می کنیم و مایه املت را داخل ظرف می ریزیم.

5- فر را باید از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنیم تا کاملا گرم شود. سپس ظرف حاوی مواد را به مدت ۳۰ دقیقه درون طبقه وسط فر قرار می دهیم تا املت اماده شود. در پایان چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی املت رنگ بگیرد.

منبع: چی شی

2 دیدگاه در “طرز تهیه ” املت اسپانیایی “

  1. هانیه ایمانی نجیب گفت:

    خیلی جالب بود چقدر شبیه پیتزا هست ممنون از سایت خوبتون

    1. مجله پرحنایی گفت:

      سپاس از نظر شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.