بورانی مرغ یکی از انواع بورانی است که با سینه مرغ تهیه شود. این نوع بورانی مجلسی بوده و برای مهمانی و دورهمی آماده می شود. امروز با طرز تهیه “بورانی مرغ” آشنا می شوید.
مواد لازم:
- پیاز ۱ عدد
- سیر ۲ حبه
- گردو به مقدار لازم
- سینه مرغ ۱/۲ عدد
- زعفران به مقدار لازم
- ماست چکیده ۲ پیمانه
- نمک، فلفل سیاه، برگ بو به مقدار لازم
- سبزی معطر خشک ۲ قاشق غذا خوری
1- در طرز تهیه “بورانی مرغ” ابتدا مرغ را پخته، پیاز را پوست گرفته و ۴ قاچ کرده و به همراه سینه مرغ، ادویه، برگ بو و نمک داخل قابلمه ریخته و روی آن آب بریزید و بگذارید تا پخته و نرم شود. سپس از قابلمه خارج کرده و آن را ریش ریش کنید.
2- سینه مرغ را بگذارید تا کمی خنک شود. سپس سیر را پوست گرفته و رنده ریز بزنید. در ادامه داخل کاسه بزرگ ماست را به همراه سینه مرغ خرد شده، سبزی خشک، سیر، ادویه و نمک بریزید.
3- گردوها را خرد کرده و به کاسه افزوده و مواد را هم بزنید. روی کاسه سلفون کشیده و برای چند ساعت داخل یخچال قرار دهید. سپس از یخچال خارج کرده و با کمی زعفران دم کرده، گردو و برگ نعنا روی بورانی را تزئین کنید و به همراه غذاهای خود میل کنید.
منبع: پارسی دی