آشپزی

طرز تهیه “بورانی مرغ”

طرز تهیه "بورانی مرغ"

بورانی مرغ یکی از انواع بورانی است که با سینه مرغ تهیه شود. این نوع بورانی مجلسی بوده و برای مهمانی و دورهمی آماده می شود. امروز با طرز تهیه “بورانی مرغ” آشنا می شوید.

 مواد لازم:

  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • گردو به مقدار لازم
  • سینه مرغ ۱/۲ عدد
  • زعفران به مقدار لازم
  • ماست چکیده ۲ پیمانه
  • نمک، فلفل سیاه، برگ بو به مقدار لازم
  • سبزی معطر خشک ۲ قاشق غذا خوری

1- در طرز تهیه “بورانی مرغ” ابتدا مرغ را پخته، پیاز را پوست گرفته و ۴ قاچ کرده و به همراه سینه مرغ، ادویه، برگ بو و نمک داخل قابلمه ریخته و روی آن آب بریزید و بگذارید تا پخته و نرم شود. سپس از قابلمه خارج کرده و آن را ریش ریش کنید.

2- سینه مرغ را بگذارید تا کمی خنک شود. سپس سیر را پوست گرفته و رنده ریز بزنید. در ادامه داخل کاسه بزرگ ماست را به همراه سینه مرغ خرد شده، سبزی خشک، سیر، ادویه و نمک بریزید.

3- گردوها را خرد کرده و به کاسه افزوده و مواد را هم بزنید. روی کاسه سلفون کشیده و برای چند ساعت داخل یخچال قرار دهید. سپس از یخچال خارج کرده و با کمی زعفران دم کرده، گردو و برگ نعنا روی بورانی را تزئین کنید و به همراه غذاهای خود میل کنید.

منبع: پارسی دی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.