آشپزی

طرز تهیه “تخم مرغ ابری”

تخم مرغ ابری

تخم مرغ ابری یک وعده غذایی زیبا و دلچسب است که می تواند به عنوان صبحانه مصرف شود. امروز با طرز تهیه “تخم مرغ ابری” آشنا می شوید.

مواد لازم: ( برای 2 نفر )

  • ۲ عدد تخم مرغ
  • نمک
  • فلفل سیاه

دستور پخت:

  1. فر را با دمای ۲۳۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
  2. سفید و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید.
  3. سفیده ها را درون یک کاسه بزرگ ریخته و با همزن برقی هم بزنید تا کاملا پف کنند.
  4. نمک و فلفل سیاه را بیفزایید و با کاردک به آرامی هم بزنید تا پف سفیده ها نخوابد.
  5. با قاشق سفیده ها را درون سینی فر که از قبل چرب کرده اید، بگذارید. با پشت قاشق یک حفره نه چندان عمیق برای زرده ایجاد کنید.
  6. سفیده ها را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید.
  7. سپس از فر خارج کرده و زرده را در حفره های ایجاد شده بریزید.
  8. دوباره تخم مرغ ها را در فر به مدت ۳ دقیقه بپزید.
  9. تخم مرغ ابری آماده است و می توانید با غذاهای دلخواه خود آن را سرو کنید.

در این مطلب با طرز تهیه “تخم مرغ ابری” آشنا شدید. شما می توانید نظرات و تجربیات خود را با ما درباره این وعده غذایی به اشتراک بگذارید.

منبع: روزیاتو

2 دیدگاه در “طرز تهیه “تخم مرغ ابری”

  1. شیوا جلیلی گفت:

    سلام خیلی جالب بود ممنون از شما

    1. مجله پرحنایی گفت:

      سلام سپاس از نظر شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.