جوجه کباب فسنجانی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه است که می توان آن را هم با برنج و هم با نان میل کرد. جوجه کباب فسنجانی که به جوجه ترش نیز معروف است را می توانید به سیخ کشیده و کباب کنید یا در تابه درب دار بخار پز کرده یا در فر طبخ کنید. در این مطلب شما را با طرز تهیه “جوجه کباب فسنجانی” آشنا می کنیم.
مواد لازم برای طعم دار کردن:
- مرغ 1 عدد
- رب انار یک فنجان
- پیاز خلال 1 عدد بزرگ
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- روغن مایع دو قاشق غذاخوری
- سس مایونز یک قاشق غذاخوری
- گردو چرخ شده دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه جوجه کباب فسنجانی:
1- مرغ را به صورت جوجه کبابی خرد کرده، سپس تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و به مرغ اضافه کنید.
2- همه مواد را داخل نایلون بزرگ ریخته و آن را گره بزنید. سپس آن را به مدت 12 الی 24 ساعت درون یخچال بگذارید تا مواد به خوبی ترکیب شوند.
3- با حرارت ملایم فرآیند کباب کردن همراه با گوجه را روی ذغال شروع کنید.