آشپزی

طرز تهیه “دلمه مرغ”

طرز تهیه "دلمه مرغ"

یکی از خوشمزه ‌ترین نوع دلمه، دلمه مرغ است که آن را می‌توان با ران یا سینه مرغ درست کرد. این نوع دلمه یک غذای کامل و شکیل برای مجالس و مهمانی‌هاست. در این مطلب با طرز تهیه “دلمه مرغ” آشنا می شوید.

مواد لازم:

  • سینه مرغ 2 عدد
  • تخم مرغ 1 عدد
  • کره 80 گرم
  • پنیر چدار 200 گرم
  • هویج متوسط 4 عدد
  • آرد سفید 1 لیوان
  • روغن، نمک و فلفل به میزان لازم

دستور پخت:

  1. گوشت مرغ را روی یک تخته باز کرده و با یک وسیله مثل گوشت کوب به آن ضربه وارد کنید تا گوشت‌ها پهن و نازک شود اما به اندازه‌ای که گوشت پاره نشود.
  2. هر سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید و از وسط برش بزنید.
  3. روی تکه‌های مرغ را مقداری نمک، فلفل و کره بمالید.
  4. هویج را بپزید و آن را لابه‌لای سینه مرغ که پهن شده است بگذارید و روی آن را پنیر رنده‌ شده بریزید و آن را مانند دلمه برگ مو بپیچید.
  5. هر دلمه را در آرد و سپس تخم‌ مرغ زده شده و پنیر بغلتانید و در نهایت دلمه‌های آماده شده را در روغن فراوان سرخ کنید.
  6. بعد از سرخ شدن، دلمه‌ها را در ظرف مناسب بچینید و اطراف آن را با زیتون و سبزیجات بخارپز و کمی سس کچاپ تند تزئین کنید.

شما می توانید تجربیات و نظرات خود را درباره طرز تهیه “دلمه مرغ” با ما به اشتراک بگذارید.

منبع : چهاردیواری جام جم

4 دیدگاه در “طرز تهیه “دلمه مرغ”

  1. راحله فضایلی تقی زاده گفت:

    من پختم عالی شد ممنون از راهنمایی تون

    1. مجله پرحنایی گفت:

      سپاس از نظر شما

  2. آتنا غفوری گفت:

    سلام خیلی خوب بود واقعا خوشمزه شده بود

  3. صفایی پور گفت:

    دلمه مرغ رو تابحال نشنیده بودم حتما امتحانش میکنم و میپزم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.