آشپزی

طرز تهیه ” سمبوسه مرغ “

سمبوسه مرغ

سمبوسه یکی از پرطرفدارترین و محبوب ترین غذاهای آسیایی است که به انواع و روش های متفاوت تهیه و پخته می شود. سمبوسه مرغ یکی از انواع مختلف سمبوسه است که امروز می خواهیم طرز تهیه و پخت آن را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم: ( برای 4 نفر )

  • سینه مرغ 1 عدد
  • فلفل دلمه 1 عدد
  • قارچ 200 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • قارچ 200 گرم
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • نان لواش برش خورده 12 عدد
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • نمک، فلفل به مقدار لازم

دستور پخت:

  • ابتدا سینه مرغ را آب پز کنید. سپس آن را ریش ریش کرده و درون ظرف قرار دهید.
  • فلفل دلمه را خرد کرده و درون یک ظرف دیگر قرار داده و کنار بگذارید.
  • قارچ را بطور کامل شسته سپس آن را خرد کنید. آن را نیز درون یک ظرف قرار داده و کنار بگذارید.
  • پیاز را پوست بگیرید و آن را بشویید. سپس آن را خرد کرده و درون تابه ریخته و آنها را به آرامی تفت دهید.
  • فلفل دلمه خرد شده را به مواد اضافه کنید تا با هم مخلوط شوند.
  • قارچ های خرد شده را نیز به مواد اضافه کرده و آنها را هم بزنید تا مواد بطور کامل مخلوط شوند.
  • نمک، فلفل و زردچوبه را روی مواد ریخته و آنها را هم بزنید تا ادویه ها و مواد با هم ترکیب شوند.
  • مرغ ریش ریش شده را درون ظرف دیگری بریزید و آنها را تفت دهید تا برشته شوند. سپس آن را به به دیگر مواد اضافه کرده و آن را هم بزنید.
  • در این مرحله باید رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و آن را هم بزنید تا مواد طعم دار شود.
  • حالا مواد مخلوطی سرخ شده را داخل نان لواش برش خورده گذاشته و آن را بپیچید.
  • بعد از اینکه تمام مواد را داخل نان لواش قرار دادید حالا باید آن ها را سرخ کنید. برای سرخ کردن باید آن ها را درون تابه گود و نچسب بریزید و با حرارت متوسط آن ها را سرخ کنید.
  • حال می توانید سمبوسه مرغ را میل کنید.

3 دیدگاه در “طرز تهیه ” سمبوسه مرغ “

  1. ناشناس گفت:

    ممنون

  2. ناشناس گفت:

    واقعا جالب بود سپاس از شما

    1. مجله پرحنایی گفت:

      ممنون از نظر شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.