سمبوسه یکی از پرطرفدارترین و محبوب ترین غذاهای آسیایی است که به انواع و روش های متفاوت تهیه و پخته می شود. سمبوسه مرغ یکی از انواع مختلف سمبوسه است که امروز می خواهیم طرز تهیه و پخت آن را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم: ( برای 4 نفر )
- سینه مرغ 1 عدد
- فلفل دلمه 1 عدد
- قارچ 200 گرم
- پیاز 1 عدد
- قارچ 200 گرم
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
- نان لواش برش خورده 12 عدد
- زردچوبه به مقدار لازم
- نمک، فلفل به مقدار لازم
دستور پخت:
- ابتدا سینه مرغ را آب پز کنید. سپس آن را ریش ریش کرده و درون ظرف قرار دهید.
- فلفل دلمه را خرد کرده و درون یک ظرف دیگر قرار داده و کنار بگذارید.
- قارچ را بطور کامل شسته سپس آن را خرد کنید. آن را نیز درون یک ظرف قرار داده و کنار بگذارید.
- پیاز را پوست بگیرید و آن را بشویید. سپس آن را خرد کرده و درون تابه ریخته و آنها را به آرامی تفت دهید.
- فلفل دلمه خرد شده را به مواد اضافه کنید تا با هم مخلوط شوند.
- قارچ های خرد شده را نیز به مواد اضافه کرده و آنها را هم بزنید تا مواد بطور کامل مخلوط شوند.
- نمک، فلفل و زردچوبه را روی مواد ریخته و آنها را هم بزنید تا ادویه ها و مواد با هم ترکیب شوند.
- مرغ ریش ریش شده را درون ظرف دیگری بریزید و آنها را تفت دهید تا برشته شوند. سپس آن را به به دیگر مواد اضافه کرده و آن را هم بزنید.
- در این مرحله باید رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و آن را هم بزنید تا مواد طعم دار شود.
- حالا مواد مخلوطی سرخ شده را داخل نان لواش برش خورده گذاشته و آن را بپیچید.
- بعد از اینکه تمام مواد را داخل نان لواش قرار دادید حالا باید آن ها را سرخ کنید. برای سرخ کردن باید آن ها را درون تابه گود و نچسب بریزید و با حرارت متوسط آن ها را سرخ کنید.
- حال می توانید سمبوسه مرغ را میل کنید.
ممنون
واقعا جالب بود سپاس از شما
ممنون از نظر شما