آشپزی

طرز تهیه “سمبوسه”

طرز تهیه "سمبوسه"

امروز 14 شهریور روز جهانی سمبوسه است. سمبوسه یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که مخصوص جنوبی هاست که امروزه در بیشتر مناطق ایران میل می شود. در این مطلب آشپزی با طرز تهیه “سمبوسه” آشنا می شوید.

مواد لازم:

نان لواش ۳ عدد
پیاز بزرگ ۱ عدد
سیب زمینی ۴ عدد
گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
جعفری تازه خورد شده ۱ پیمانه
پودر لیموعمانی، پودر آویشن، نمک و فلفل به میزان دلخواه

دستور پخت:

1- در طرز تهیه “سمبوسه” ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با روغن تفت می دهیم تا طلایی شود. سپس گوشت چرخ کرده افزوده را به مدت 5 دقیقه تفت می دهیم. ادویه را اضافه کرده و دوباره تفت می دهیم. ( زمان تفت دادن ۵ دقیقه باشد ) سپس شعله را خاموش می کنیم.

2- سیب زمینی را آب پز کرده و رنده می کنیم. سپس جعفری خرد شده و گوشت تفت داده شده و در صورت دلخواه ۱پیمانه پنیر پیتزا را به همراه نمک و فلفل قرمز اضافه می کنیم.

3- نان لواش را به مستطیل های ۸ در ۲۰ سانت با قیچی برش زده و مواد را داخل نان می پیچانیم و در روغن داغ سرخ می کنیم.

4- سمبوسه سریع در روغن می سوزد پس باید سریع آن را زیرورو کنید و با سس تند میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.