سوپ بلدرچین به دلیل خواص بینظیر گوشت بلدرچین از جمله فسفر، مس، روی، آهن و ویتامینهای خانواده B، یکی از مقویترین سوپها است. در این مطلب شما را با طرز تهیه “سوپ بلدرچین” آشنا خواهیم کرد.
مواد لازم:
- بلدرچین 1 عدد
- ورمیشل 1 بسته کوچک
- سیب زمینی، پیاز و هویج از هر کدام ۱ عدد
- کره به مقدار لازم
- جو دو سر پرک ۲ قاشق غذاخوری
- سبزیجات معطر مانند جعفری و گشنیز به مقدار لازم
- زردچوبه، نمک و فلفل به مقدار لازم
- آب لمیو، آب گوجه و رب به مقدار لازم
- مواد لازم برای تهیه سوپ بلدرچین
دستور پخت:
۱- در طرز تهیه “سوپ بلدرچین” ابتدا پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و در یک قابلمه با مقداری کره تفت دهید تا مقداری نرم شود.
۲- بلدرچینهای داخل بازار معمولاً تمیز شده و بسته بندی شده هستند؛ پس نیازی به تمیز کردن خاصی ندارند، فقط کافی است قبل از دست به کار شدن برای تهیه سوپ بلدرچین آنها را با آب بشویید و بگذارید تا آب آنها گرفته شود. سپس بلدرچین شسته شده را داخل پیاز کمی تفت دهید تا معطر شود. کمی زردچوبه نیز به آن اضافه کنید.
۳- حال داخل قابلمهای دیگر مقداری آب بریزید و اجازه دهید بلدرچینها به مدت تقریبا ۵ ساعت با شعله ملایم پخته شوند.
۴- بعد از آن که آب جوشید، جو دو سر پرک را که از قبل شستهاید درون قابلمه اضافه کرده تا به همراه بلدرچینها پخته شود.
۵- در همین حین هویجها را بصورت نگینی خرد کرده و در میانه پخت بلدرچین، آنها را به داخل قابلمه اضافه کنید.
۶- پس از مدت سپری شده و پخته شدن گوشت بلدرچین، بلدرچینها را از داخل قابلمه خارج کنید و پس از کمی سرد شدن، استخوانهای آن را جدا کنید و دوباره آنها را داخل قابلمه قرار دهید.
۷- حال سیب زمینیها را به صورت نگینی خرد کرده و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه درون قابلمه سوپ بلدرچین، به همراه آب گوجه فرنگی و کمی رب پخته شود.
۸- در همین حین و در ۱۵ دقیقه انتهایی قبل از پخته شدن سوپ، ورمیشلها، ادویهها و سبزیجات معطر را به داخل قابلمه اضافه کنید.
برای طعم بهتر سوپ بهتر است از سینه بلدرچین استفاده کنید و کمی زیره نیز به آن اضافه کنید. همچنین پس از جدا کردن استخوانها، میتوانید گوشت بلدرچین را خرد کرده یا بصورت ریش ریش به سوپ اضافه کنید.
منبع: ستاره