آشپزی

طرز تهیه “سینه مرغ شکم پر”

سینه مرغ شکم پر

سینه مرغ شکم پر یک غذای راحت و در عین حال شیک و مجلسی است که می توانید برای مهمانی های خود آماده کنید.

مواد لازم: ( برای ۴ نفر )

اسپری آشپزی

کلم بروکلی ۱۱۳ گرم

پنیر گرویر رنده شده ۵۰ گرم

سیر خرد شده ۱ حبه

سینه مرغ بدون استخوان ۴ عدد نصف شده

روغن زیتون ۲ قاشق چایخوری

آویشن تازه خرد شده ۲ قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

شیر تبخیر شده ۲۴۰ میلی لیتر

آب مرغ ۱۲۰ میلی لیتر

سرکه یا آبلیمو ۶۰ میلی لیتر

آرد ذرت ۱ و نیم قاشق چایخوری

پنیر پارمزان رنده شده ۲ قاشق غذاخوری

خردل دیژون ۱ قاشق چایخوری

دستور پخت:

۱ – گریل را روشن کنید تا گرم شود.

۲ – در یک قابلمه متوسط مقداری آب و نمک بگذارید به جوش آید و کلم بروکلی را به آن اضافه کنید تا بپزد و به رنگ سبز روشن درامده کمی نرم شود. حدود ۵ دقیقه کافیست. سپس در آبکش ریخته و زیر آب سرد قرار دهید تا خنک شود و کناری بگذارید آب اضافه گرفته شده و با کاغذ حوله ای کاملاً آبشان را بگیرید.

3 – بروکلی را خرد کرده با پنیر گرویر و سیر مخلوط کنید.

4 – قسمت ضخیم سینه مرغ را با چاقو برش بزنید بدون این که کناره ها از هم جدا شود سپس داخلشان را با کلم بروکلی پر کنید.

5 – هر دو طرف سینه مرغ را روغن زیتون بکشید و رویش نمک و فلفل و آویشن بپاشید.

6 – تابه ای نچسب را روی حرارت به مدت ۵ دقیقه قرار دهید تا کاملا داغ شود سپس سینه های مرغ را داخل تابه قرار داده و هر طرف را حدود ۶ دقیقه بپزید تا قهوه ای شوند. اگر مرغ ها زودتر از زمان گفته شده تغییر رنگ دادند حرارت را کم کنید تا کاملا بپزند.

7 – در این حین شیر غلیظ و آب مرغ را مخلوط نموده نمک و فلفل بزنید و روی حرارت متوسط به جوش آورید. نشاسته ذرت را اضافه کرده هم بزنید تا کمی غلیظ شود. آبلیمو یا سرکه را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا به غلظت سس برسد. حدود ۲ دقیقه کافیست. سس را از روی حرارت برداشته و پنیر پارمزان را به آن بیفزایید.

8 – روی هر کدام از سینه های مرغ ۲ قاشق غذاخوری سس بریزید و زیر برویلر به مدت ۲ تا ۳ دقیقه قرار دهید تا کمی قهوه ای شوند.

9 – ۵ دقیقه اجازه دهید سینه های مرغ استراحت کنند سپس هر کدام را از وسط به صورت مورب برش بزنید.

10 –  خردل را به بقیه سس اضافه کنید و به همراه مرغ سرو نمایید.

منبع: پرشین وی

5 دیدگاه در “طرز تهیه “سینه مرغ شکم پر”

  1. فاطمه گفت:

    خیلی خوشمزه هست این غذا

  2. ناشناس گفت:

    ممنون از پرحنایی بابت دستورالعمل پخت این غذا

    1. حجت طهماسبی گفت:

      سپاس از شما بابت ارسال نظرتون

  3. ناشناس گفت:

    تشکر از پرحنایی

    1. حجت طهماسبی گفت:

      ممنون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.