سینه مرغ شکم پر
سینه مرغ شکم پر یک غذای راحت و در عین حال شیک و مجلسی است که می توانید برای مهمانی های خود آماده کنید.
مواد لازم: ( برای ۴ نفر )
اسپری آشپزی
کلم بروکلی ۱۱۳ گرم
پنیر گرویر رنده شده ۵۰ گرم
سیر خرد شده ۱ حبه
سینه مرغ بدون استخوان ۴ عدد نصف شده
روغن زیتون ۲ قاشق چایخوری
آویشن تازه خرد شده ۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
شیر تبخیر شده ۲۴۰ میلی لیتر
آب مرغ ۱۲۰ میلی لیتر
سرکه یا آبلیمو ۶۰ میلی لیتر
آرد ذرت ۱ و نیم قاشق چایخوری
پنیر پارمزان رنده شده ۲ قاشق غذاخوری
خردل دیژون ۱ قاشق چایخوری
دستور پخت:
۱ – گریل را روشن کنید تا گرم شود.
۲ – در یک قابلمه متوسط مقداری آب و نمک بگذارید به جوش آید و کلم بروکلی را به آن اضافه کنید تا بپزد و به رنگ سبز روشن درامده کمی نرم شود. حدود ۵ دقیقه کافیست. سپس در آبکش ریخته و زیر آب سرد قرار دهید تا خنک شود و کناری بگذارید آب اضافه گرفته شده و با کاغذ حوله ای کاملاً آبشان را بگیرید.
3 – بروکلی را خرد کرده با پنیر گرویر و سیر مخلوط کنید.
4 – قسمت ضخیم سینه مرغ را با چاقو برش بزنید بدون این که کناره ها از هم جدا شود سپس داخلشان را با کلم بروکلی پر کنید.
5 – هر دو طرف سینه مرغ را روغن زیتون بکشید و رویش نمک و فلفل و آویشن بپاشید.
6 – تابه ای نچسب را روی حرارت به مدت ۵ دقیقه قرار دهید تا کاملا داغ شود سپس سینه های مرغ را داخل تابه قرار داده و هر طرف را حدود ۶ دقیقه بپزید تا قهوه ای شوند. اگر مرغ ها زودتر از زمان گفته شده تغییر رنگ دادند حرارت را کم کنید تا کاملا بپزند.
7 – در این حین شیر غلیظ و آب مرغ را مخلوط نموده نمک و فلفل بزنید و روی حرارت متوسط به جوش آورید. نشاسته ذرت را اضافه کرده هم بزنید تا کمی غلیظ شود. آبلیمو یا سرکه را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا به غلظت سس برسد. حدود ۲ دقیقه کافیست. سس را از روی حرارت برداشته و پنیر پارمزان را به آن بیفزایید.
8 – روی هر کدام از سینه های مرغ ۲ قاشق غذاخوری سس بریزید و زیر برویلر به مدت ۲ تا ۳ دقیقه قرار دهید تا کمی قهوه ای شوند.
9 – ۵ دقیقه اجازه دهید سینه های مرغ استراحت کنند سپس هر کدام را از وسط به صورت مورب برش بزنید.
10 – خردل را به بقیه سس اضافه کنید و به همراه مرغ سرو نمایید.
منبع: پرشین وی
خیلی خوشمزه هست این غذا
ممنون از پرحنایی بابت دستورالعمل پخت این غذا
سپاس از شما بابت ارسال نظرتون
تشکر از پرحنایی
ممنون