آشپزی

طرز تهیه ” عصاره مرغ “

عصاره مرغ

عصاره مرغ با هدف تنوع بخشیدن به به سبد کالای خانواده وارد بازار شده اند. البته عامل دیگری مانند شاغل شدن بانوان و وقت کم آنان برای پخت و پز نیز باعث شده تولیدکنندگان به سمت تولید چنین محصولی بروند. در این مطلب طرز تهیه عصاره مرغ را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:

  • بال و پشت مرغ ( به تکه های 5 سانتی خرد شوند ) 1/8 کیلوگرم
  • پیاز بزرگ خرد شده 1 عدد
  • آب جوش 2 لیتر
  • برگ بو 2 برگ
  • نمک 2 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون به مقدار لازم

دستور پخت:

  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید. پیاز را اضافه کرده برای ۲ تا ۳ دقیقه تفت داده و بعد آن را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید.
  • نیمی از تکه های مرغ را داخل قابلمه بریزید. آنها را تفت داده تا زمانی که دیگر صورتی رنگ نباشند. بعد از پخت آنها را به کاسه ی حاوی پیازها منتقل کرده و باقی مرغ ها را سرخ کنید. بعد از تفت دادن تمامی تکه های مرغ، آنها را به همراه پیاز به قابلمه برگردانده و حرارت را کاهش داده و درب ظرف را بگذارید. ۲۰ دقیقه صبر کنید.
  • در همین حین که تکه های مرغ در حال پخت هستند، دو لیتر آب داخل یک کتری ریخته و بگذارید جوش بیاید.
  • بعد از گذشتن ۲۰ دقیقه، حرارت را بالا برده و آب جوش، نمک و برگ بو را داخل قابلمه روی مرغ ها بریزید. حالا حرارت را کم کنید تا این مخلوط به آرامی بجوشد. با استفاده از یک قاشق چوبی مرغ ها را هم زده و بعد درب ظرف را بگذارید و ۲۰ دقیقه ی دیگر صبر کنید.
  • با استفاده از یک توری فلزی و صافی تکه های مرغ را از عصاره جدا کنید.
  • بعد عصاره را داخل یک شیشه بریزید تا قبل از گذاشتن داخل یخچال سرد شود. این عصاره داخل یخچال به مدت یک هفته و داخل فریزر برای چند ماه قابل نگهداری است.

منبع: بیتوته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.