فیله مرغ پفکی یک غذای مقوی و غنی برای کودکان و نوجوانان است که با داشتن ادویه های مختلف، طعم و عطر متفاوتی دارد. امروز می خواهیم طرز تهیه ” فیله مرغ پفکی ” را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
- فیله یا سینه مرغ 1 کیلوگرم
- تخم مرغ 6 عدد
- آرد گندم ۲۰۰ گرم یا ۲ پیمانه
- ماءالشعیر یک پیمانه
- فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
- زعفران آب شده ۲ قاشق سوپ خوری
- آبلیمو 2 پیمانه
- شکر ۲ قاشق سوپ خوری
- لیموترش 5 عدد یا ۱۰۰ گرم
- خیارشور۳۰۰ گرم
- گوجه فرنگی ۲۰۰ گرم
- نمک ۱ قاشق سوپ خوری
- نخود فرنگی ۲ پیمانه یا ۲۰۰ گرم
- روغن مایع ۴۰۰ گرم
- کره ۵۰ گرم
- جعفری ۲۰۰ گرم
دستورپخت:
سفیده تخم مرغها را جدا می کنیم و با همزن برقی خوب می زنیم تا حسابی پف کند. ادویه و زعفران نمک را به مخلوط افزوده و سپس آرد و بعد ماءالشعیر را به آن می افزاییم. آرام آرام هم می زنیم به طوری که سفتی مایع مانند ماست شود. حالا فیله مرغها را تکه کرده و در داخل سس می زنیم و سپس در روغن سرخ می کنیم تا جایی که دو طرف سینه مرغ طلایی شود و آن را در صافی می گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس در دیس چیده و سرو می کنیم.
هویج را می پزیم و با نخود فرنگی، آبلبمو، شکر و کره می گذاریم تا یکی دو جوش ملایم بزند. این مخلوط را کنار فیله ها در دیس بگذارید و دور غذا را برای تزئین می توانید با لیمو و خیار شور و جعفری تزئین کنید.
منبع: ویستا
ممنون از شما
چقدر جالب!!! تشکر از شما
ممنون از نظر شما
سپاس از شما بابت دستور پخت این غذا
ممنون از شما
واقعا جالب بود به امتحان کردنش می ارزه