آشپزی

طرز تهیه ” فیله مرغ پفکی “

فیله مرغ پفکی

فیله مرغ پفکی یک غذای مقوی و غنی برای کودکان و نوجوانان است که با داشتن ادویه های مختلف، طعم و عطر متفاوتی دارد. امروز می خواهیم طرز تهیه ” فیله مرغ پفکی ” را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم:

  • فیله یا سینه مرغ 1 کیلوگرم
  • تخم مرغ 6 عدد
  • آرد گندم ۲۰۰ گرم یا ۲ پیمانه
  • ماءالشعیر یک پیمانه
  • فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
  • زعفران آب شده ۲ قاشق سوپ خوری
  • آبلیمو 2 پیمانه
  • شکر ۲ قاشق سوپ خوری
  • لیموترش 5 عدد یا ۱۰۰ گرم
  • خیارشور۳۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی ۲۰۰ گرم
  • نمک ۱ قاشق سوپ خوری
  • نخود فرنگی ۲ پیمانه یا ۲۰۰ گرم
  • روغن مایع ۴۰۰ گرم
  • کره ۵۰ گرم
  • جعفری ۲۰۰ گرم

دستورپخت:

سفیده تخم مرغها را جدا می کنیم و با همزن برقی خوب می زنیم تا حسابی پف کند. ادویه و زعفران نمک را به مخلوط افزوده و سپس آرد و بعد ماءالشعیر را به آن می افزاییم. آرام آرام هم می زنیم به طوری که سفتی مایع مانند ماست شود. حالا فیله مرغها را تکه کرده و در داخل سس می زنیم و سپس در روغن سرخ می کنیم تا جایی که دو طرف سینه مرغ طلایی شود و آن را در صافی می گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس در دیس چیده و سرو می کنیم.

هویج را می پزیم و با نخود فرنگی، آبلبمو، شکر و کره می گذاریم تا یکی دو جوش ملایم بزند. این مخلوط را کنار فیله ها در دیس بگذارید و دور غذا را برای تزئین می توانید با لیمو و خیار شور و جعفری تزئین کنید.

منبع: ویستا

6 دیدگاه در “طرز تهیه ” فیله مرغ پفکی “

  1. ناشناس گفت:

    ممنون از شما

  2. رضا حسینی گفت:

    چقدر جالب!!! تشکر از شما

    1. مجله پرحنایی گفت:

      ممنون از نظر شما

  3. بتول اکرمی گفت:

    سپاس از شما بابت دستور پخت این غذا

    1. مجله پرحنایی گفت:

      ممنون از شما

  4. سیمین گفت:

    واقعا جالب بود به امتحان کردنش می ارزه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.