احتمالاً تاکنون نام قلیه ماهی که یکی یکی از خوشمزه ترین غذاهای جنوب ایران است شنیده اید. اما این بار می توانید قلیه را با مرغ درست کنید.این غذا مناسب و مخصوص بیماران دیابتی است. امروز با طرز تهیه ” قلیه مرغ ” آشنا می شوید.
مواد لازم:
- سبزی قلیه (شنبلیله و گشنیز به نسبت یک به دو) دو پیمانه
- تمر هندی نصف بسته
- رب گوجه فرنگی نصف قاشق غذاخوری
- سینه مرغ یک عدد کامل
- پیاز نگینی ریز خرد شده یک دوم پیمانه
- سیر چهار حبه بزرگ
- زعفران دم کشیده به میزان لازم
- فلفل قرمز و سیاه به میزان لازم
- زردچوبه به میزان لازم
- پودر سیر به میزان لازم
دستور پخت:
1- تمر هندی را داخل دو لیوان آب جوش به مدت یک ساعت خیس میکنیم و عصاره آن را از صافی رد میکنیم و کنار می گذاریم.
2- پیاز را با کمی روغن تفت میدهیم تا سبک شود بعد سبزی قلیه خرد شده و سیر پوره شده را اضافه کرده و تفت می دهیم.
3- تمر هندی را اضافه می کنیم و می گذاریم با شعله کم بجوشد.
4- سینه مرغ را فیله می کنیم و به صورت نواری برش می زنیم و به صورت حلزونی می پیچیم و با خلال دندان فیله ها را فیکس می کنیم.
5- کمی فلفل و پودر سیر و زردچوبه به فیله ها می زنیم و با مقدار کمی روغن سرخ می کنیم.
6- وقتی کار سرخ کردن فیله های حلزونی تمام شد خلال های دندان را از فیله ها خارج می کنیم و فیله ها را داخل خورش می گذاریم.
7- کمی زعفران دم کشیده به خورش اضافه می کنیم و می گذاریم تا جا بیفتد.
در این مطلب با طرز تهیه ” قلیه مرغ ” آشنا شدید. شما می توانید تجربیات و نظرات خود را با با ما در این زمینه به اشتراک بگذارید.
منبع : سیمرغ
بنظر میرسه جالب باشه باید تجربه کرد
سلام تشکر از مرغ پرحنایی بابت مطالب متنوعی که میذاره
سلام تشکر از نظرتون
سلام واقعا خوشمزه بود تشکر از این دستور آشپزی که گذاشتین
سلام سپاس از نظر شما دوست عزیز