آشپزی

طرز تهیه ” قلیه مرغ “

طرز تهیه " قلیه مرغ "

احتمالاً تاکنون نام قلیه ماهی که یکی یکی از خوشمزه ترین غذاهای جنوب ایران است شنیده اید. اما این بار می توانید قلیه را با مرغ درست کنید.این غذا مناسب و مخصوص بیماران دیابتی است. امروز با طرز تهیه ” قلیه مرغ ” آشنا می شوید.

مواد لازم:

  • سبزی قلیه (شنبلیله و گشنیز به نسبت یک به‌ دو) دو پیمانه
  • تمر هندی نصف بسته
  • رب گوجه فرنگی نصف قاشق غذاخوری
  • سینه مرغ یک عدد کامل
  • پیاز نگینی ریز خرد شده یک‌ دوم پیمانه
  • سیر چهار حبه بزرگ
  • زعفران دم کشیده به میزان لازم
  • فلفل قرمز و سیاه به میزان لازم
  • زردچوبه به میزان لازم
  • پودر سیر به میزان لازم

دستور پخت:

1- تمر هندی را داخل دو لیوان آب جوش به مدت یک ساعت خیس می‌کنیم و عصاره آن  را از صافی رد می‌کنیم و کنار می گذاریم.

2- پیاز را با کمی روغن تفت می‌دهیم تا سبک شود بعد سبزی قلیه خرد شده و سیر پوره شده را اضافه کرده و تفت می دهیم.

3- تمر هندی را اضافه می کنیم و می گذاریم با شعله کم بجوشد.

4- سینه مرغ را فیله می کنیم و به صورت نواری برش می زنیم و به صورت حلزونی می پیچیم و با خلال دندان فیله ها را فیکس می کنیم.

5- کمی فلفل و پودر سیر و زردچوبه به فیله ها می زنیم و با مقدار کمی روغن سرخ می کنیم.

6- وقتی کار سرخ کردن فیله های حلزونی تمام  شد خلال های دندان را از فیله ها خارج می کنیم و فیله ها را داخل خورش می گذاریم.

7- کمی زعفران دم کشیده به خورش اضافه می کنیم و می گذاریم تا جا بیفتد.

در این مطلب با طرز تهیه ” قلیه مرغ ” آشنا شدید. شما می توانید تجربیات و نظرات خود را با با ما در این زمینه به اشتراک بگذارید.

منبع : سیمرغ

5 دیدگاه در “طرز تهیه ” قلیه مرغ “

  1. ناشناس گفت:

    بنظر میرسه جالب باشه باید تجربه کرد

  2. رخساره شریفی گفت:

    سلام تشکر از مرغ پرحنایی بابت مطالب متنوعی که میذاره

    1. مجله پرحنایی گفت:

      سلام تشکر از نظرتون

  3. نجلا جلالی گفت:

    سلام واقعا خوشمزه بود تشکر از این دستور آشپزی که گذاشتین

    1. مجله پرحنایی گفت:

      سلام سپاس از نظر شما دوست عزیز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.