مزه واقعی ماهی با عطر دلپذیر دودی چیزی است که تنها با خوردن ماهی کبابی به آن دست خواهید یافت. برای درست کردن ماهی کبابی با زغال به سبک و سیاق محلیها که مزه واقعی ماهی با عطر دلپذیر دودی را احساس کنید، فقط به ماهی، نمک و فلفل و زغال نیاز دارید! همراه ما باشید تا با طرز تهیه ماهی کبابی آشنا شوید.
مواد لازم:
- ماهی کامل یا فیله ماهی ۱ عدد
- پیاز ۱ عدد متوسط
- لیمو ترش سنگی ۱ عدد
- زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل از هر کدام ½ قاشق چایخوری
- سس فلفل گلوریا ۱ تا ۳ قاشق چایخوری
- کره ۲ قاشق غذاخوری
دستور پخت:
- ابتدا ماهی را شسته و با دستمال حولهای خشک کنید.
- پیاز را رنده و آب پیاز را بگیرید.
- یک چهارم پیمانه آب لیمو ترش را با آب پیاز، یک قاشق زعفران دم کرده، نمک و فلفل سیاه آسیاب شده و در نهایت سس فلفل گلوریا (یا هر برند دیگری) بسته به ذائقه مخلوط کنید. این سس بدلیل ادویه خاصی که دارد علاوه بر عطر مطبوعی که به ماهی میدهد مزه ماهی را نیز کمی ترش میکند.
- در صورت تمایل دو قاشق غذاخوری گشنیز ساطوری شده هم به آن اضافه کنید. توجه داشته باشید که قبل از کباب کردن ماهی، گشنیزها را از بافت ماهی جدا کنید.
- فیله ماهی و یا ماهی کامل را در این سس به مدت حداقل یک ساعت مزه دار کنید.
- در نهایت در طرز تهیه ماهی کبابی ، ماهی را روی توری قرار دهید و با حرارت ملایم روی زغال کباب کنید.
- ماهی را به همراه پلو ساده و زعفرانی در کنار سیر ترشی، زیتون و مخلفات مورد علاقه خود سرو و نوش جان کنید.
شما می توانید تجربیات و نظرات خود را درباره طرز تهیه ماهی کبابی و مصرف آن با ما به اشتراک بگذارید.
منبع: ستاره
من خیلی ماهی کبابی دوست دارم ممنون از شما بابت گذاشتن دستور پختش
سپاس از شما بابت ارسال نظرتون
واقعا این غذا فوق العاده است