آشپزی

طرز تهیه “ماکارانی لقمه ای”

طرز تهیه "ماکارانی لقمه ای"

ماکارانی غذایی خوشمزه و دوست داشتنی است که به انواع مختلف تهیه می شود. ماکارانی لقمه ای یکی از این انواع بوده که آسان پخته شده و مورد علاقه کودکان نیز هست. در مطلب آشپزی امروز با طرز تهیه “ماکارانی لقمه ای” آشنا می شویم.

مواد لازم:

  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری
  • گوشت چرخ کرده 150 گرم
  • ماکارانی صدفی بزرگ 200 گرم
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • جعفری خورد کرده 3 قاشق غذاخوری

دستور پخت:

1- در طرز تهیه “ماکارانی لقمه ای”، ابتدا درون قابلمه آبی مقداری روغن ریخته و صبر می کنیم تا بجوشد. سپس ماکارانی را داخل قابلمه ریخته و منتظر می مانیم تا بجوشند و نرم شوند.

2- پیاز داغ، فلفل، رب گوجه فرنگی و زردچوبه را با هم تفت می دهیم. سپس گوشت چرخ کرده و نمک را نیز به این مواد اضافه کرده و مواد را تفت می دهیم. در آخر، جعفری خورد شده را به مواد اضافه کرده و تفت می دهیم.

3- هنگامی که ماکارانی نرم شد، شروع به آبکش کردن آن ها می کنیم. سپس آن ها همراه با مایه گوشتی و پنیر پیتزا داخل ظرف نشکن مخصوص فر قرار می دهیم. 

4- 1/5 لیوان آب دور ظرف ریخته و روی ظرف را با فویل می پوشانیم.

5- ظرف را به مدت 30 دقیقه درون فر گذاشته و منتظر آماده شدن مواد می مانیم.

2 دیدگاه در “طرز تهیه “ماکارانی لقمه ای”

  1. ناشناس گفت:

    خیلی جالب بود ممنون از سایت خوبتون

    1. مجله پرحنایی گفت:

      تشکر از نظر شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.