آشپزی

طرز تهیه “مرغ آنچیلادا”

طرز تهیه "مرغ آنچیلادا"

مرغ آنچیلادا یک غذای بسیار معروف مکزیکی است که از آن به عنوان یک وعده غذایی اصلی یا حتی پیش غذا می توان استفاده کرد. امروز با طرز تهیه “مرغ آنچیلادا” آشنا می شویم.

مواد لازم: ( برای 8 نفر )

  •  سینه مرغ نصف شده بدون پوست و استخوان 4 عدد
  •  پیاز خرد شده 1 عدد
  •  خامه ترش 1/2 پیمانه
  • پنیر چدار خرد شده 1 پیمانه
  • جعفری خرد شده 1 قاشق غذا خوری
  • سبزی معطر 1/2 قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه و فلفل سفید 1/2 قاشق چای خوری
  • نمک 1/2 قاشق چای خوری
  • سس گوجه فرنگی 400 گرم
  • آب 1/2 پیمانه
  • پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق غذا خوری
  • فلفل سبز خرد شده 1/3 قاشق غذا خوری
  • سیر خرد شده یک حبه
  • نان تورتيلا مكزيكى آماده یا نان ذرت 8 عدد
  • سس تاکو 1 عدد

دستور پخت:

1- اولین قدم در طرز تهیه “مرغ آنچیلادا” این است که ابتدا باید فر را از قبل روی دمای 350 درجه فارنهایت ( 175 درجه سانتی گراد) گرم کنید.

2- مرغ ها را در محیط یک دیگ نچسب با حرارت متوسط تا زمانی که دیگر آب مرغ تمام شود و گوشت صورتی نباشد بپزید. سپس چربی های اضافی را خالی کنید بعد از آن مرغ ها را به شکل مکعب دربیاورید و دوباره در دیگ قرار دهید . سپس پیاز، خامه ترش ، پنیر چدار ، جعفری ، پونه کوهی و فلفل سیاه سفید را اضافه کنید و تا زمانی که پنیر ذوب شود حرارت بدید . نمک، سس گوجه، آب، پودر چیلی و فلفل سبز و سیر را هم بزنید.

3- مقداری از مخلوط را در نان ذرت مکزیکی (یا هر نان ذرتی که در دسترس دارید) رول کنید و آنها را در ظرف پختی به اندازه بزرگ بچینید سپس روی آنها را با سس تاکو و 3/4 فنجان پنیر چدار پوشش بدید . بعد از این کار آنها را درون فر از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه بدون روکش و پوششی بپزید . قبل از سرو کردن اجازه دهید غذا 10 دقیقه خنک شود.

منبع: بیتوته

7 دیدگاه در “طرز تهیه “مرغ آنچیلادا”

  1. ناشناس گفت:

    سلام ممنون از انتشار این مطلب آشپزی بنظرم به امتحان کردنش می ارزه

    1. مجله پرحنایی گفت:

      سلام
      سپاس از نظر شما دوست عزیز

  2. شیرین گفت:

    ظاهر خوشمزه ای که داره!!!

  3. ناشناس گفت:

    سپاس از شما
    از غذاهای ایرانی هم بیشتر دستور آشپزی منتشر کنید

    1. مجله پرحنایی گفت:

      سپاس از نظرتان
      حتماً

  4. کیمیا صفری گفت:

    سلام ممنون از شما واقعا عالی بود

    1. مجله پرحنایی گفت:

      سلام سپاس از نظر شما دوست عزیز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.