آشپزی

طرز تهیه “مرغ اسپانیایی”

طرز تهیه "مرغ اسپانیایی"

مرغ اسپانیایی، یک غذای خوشمزه است که دستور پختی ساده دارد. در دستور آشپزی امروز می خواهیم طرز تهیه “مرغ اسپانیایی” را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم:

  • ران مرغ بدون پوست و استخوان ۸ عدد
  • عصاره مرغ ۱۵۰ میلی گرم
  • عصاره و خلال پوست لیمو ترش 1 عدد
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
  • پاپریکا ۲ قاشق چایخوری
  • پیاز خرد شده 3 عدد
  • جعفری به مقدار کم

دستور پخت:

  • در طرز تهیه “مرغ اسپانیایی” ابتدا باید فر را با حرارت ۱۷۰ تا ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ظرف بزرگ مخصوص فر برداشته و همه مواد تشکیل دهنده را داخل ظرف ریخته و با دست خوب مخلوط کنید.
  • 45 دقیقه زمان لازم است تا مرغ بپزد. ۲۰ دقیقه بعد از اینکه ظرف را داخل فر گذشتید پیازها را هم بزنید. اگر مرغ ها طلایی رنگ و پیازها نرم شدند پس زمان طبخ کامل شده و می توانید آن را از فر دربیاورید.

منبع: بیتوته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.