مرغ اسپانیایی، یک غذای خوشمزه است که دستور پختی ساده دارد. در دستور آشپزی امروز می خواهیم طرز تهیه “مرغ اسپانیایی” را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
- ران مرغ بدون پوست و استخوان ۸ عدد
- عصاره مرغ ۱۵۰ میلی گرم
- عصاره و خلال پوست لیمو ترش 1 عدد
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
- پاپریکا ۲ قاشق چایخوری
- پیاز خرد شده 3 عدد
- جعفری به مقدار کم
دستور پخت:
- در طرز تهیه “مرغ اسپانیایی” ابتدا باید فر را با حرارت ۱۷۰ تا ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ظرف بزرگ مخصوص فر برداشته و همه مواد تشکیل دهنده را داخل ظرف ریخته و با دست خوب مخلوط کنید.
- 45 دقیقه زمان لازم است تا مرغ بپزد. ۲۰ دقیقه بعد از اینکه ظرف را داخل فر گذشتید پیازها را هم بزنید. اگر مرغ ها طلایی رنگ و پیازها نرم شدند پس زمان طبخ کامل شده و می توانید آن را از فر دربیاورید.
منبع: بیتوته