مرغ کورنیش کباب شده گیاهی ( Herby Roasted Cornish Hen )
مرغ های کورنیش ( کورنیایی ) از نژاد مرغ های انگلیسی هستند که از نظر اندازه، کوچکتر از مرغ معمولی هستند و معمولاً کمتر از یک کیلو وزن دارند. این پرندگان نه تنها به دلیل داشتن طعم و بافت خوشمزه توسط سرآشپزها و آشپزهای باتجربه مورد استفاده قرار می گیرد بلکه به دلیل اینکه ظریف و زیبا هستند، اینگونه بنظر می رسند اندازه های کوچکتر آنها بر روی ظرف برای یک وعده غذایی خوب کافی است. در ایران این غذا را با نام “اکبر جوجه شکم پر” می شناسند که به شکل پروانه و اشکال دیگر درست می شود.
این دستورالعمل غذایی ساده شامل گیاهان، ادویه جات، سیر، پیاز کوچک و خردل است که باعث می شوند مرغ های کورینش، خاص و برای مهمانی ها مناسب بنظر رسند. فارغ از اندازه پرنده، دمای مناسب برای مصرف گوشت پخته شده 165 درجه فارنهایت در ضخیم ترین قسمت حیوان بدون چربی یا استخوان است. بنابراین همیشه این نکته را بخاطر داشته باشید که به علت اندازه، ممکن است مدت زمان پخت کمتری نیاز باشد. پس دمای داخل باید به اندازه مرغ باشد.
مواد لازم:
- 3 عدد مرغ کورنیش ( جگر و سنگدان برداشته و شسته شدند )
- 3 عدد سیر کامل پوست کنده
- 2 عدد پیاز بزرگ پوست کنده و قطعه قطعه شده
- 3 عدد رزماری ( اکلیل کوهی ) بزرگ و تازه
- 1 قاشق چایخوری نمک
- نصف قاشق غذاخوری خردل دانه درشت
- نصف قاشق غذاخوری خردل دیژون
- سبزی معطر
- 1 قاشق چایخوری پاپریکا ( فلفل قرمز )
- 1 قاشق چایخوری دانه رازیانه خرد شده
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
مراحل پخت:
1- مواد لازم را آماده کنید.
2- فر را در دمای 350 درجه فارنهایت از قبل حرارت داده و گرم کنید.
3- مرغ کورینش را در یک ظرف بزرگ مخصوص پخت قرار دهید. یک عدد سیر میخک، چند تکه پیاز و 1 عدد رزماری را داخل شکم هر مرغ قرار دهید.
4- نمک را به اندازه نصف قاشق چایخوری در داخل شکم مرغ بریزید.
5- در ظرف کوچک، خردل، سبزی معطر، پاپریکا، دانه رازیانه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک های باقیمانده را ترکیب کرده و تکان دهید.
6- مرغ را در فری که از قبل حرارت داده و گرم کرده اید قرار دهید و به مدت 75 دقیقه کباب کنید. دما را در ضخیم ترین قسمت ران بدون استخوان را بررسی کنید و مطمئن شوید که دما حداقل 165 درجه فارنهایت باشد. در نهایت مرغ را از فر خارج کرده و بعد از 5 دقیقه آن را میل کنید.
نکاتی درباره پختن مرغ کورنیش:
1- اگرچه مرغ های کورنیش بسیار خوشمزه هستند و پختن آنها بسیار آسان است اما بیشتر مردم ترجیح می دهند مرغ ها را به منظور به حداکثر رساندن تردی پوست و همچنین کاهش زمان پخت به شکل پروانه درست کنند.
2- با به شکل پروانه درست کردن مرغ های کورنیش می توانید به راحتی آنها را بعد از چاشنی زدن به هرنوع ترکیب گیاهی که روغن به آن اضافه شده کباب کنید.
3- مرغ های کورنیش پرشده برای جشن ها مناسب هستند. برای پر کردن این مرغ های کوچک، از ترکیب سنتی در روز شکرگزاری استفاده کنید یا خودتان با استفاده از برنج و قارچ، برنج وحشی و پیاز یا مکعب های نان با چاشنی و آبگوشت درست کنید.
4- از آنجا که پرندگان بسیار لاغر و کوچک هستند ممکن است بخواهید ورق قلع را در اطراف پاها قرار دهید تا از سوختن آنها جلوگیری کنید و اگر مشاهده می کنید که پوست مرغ خیلی سریع قهوه ای می شود ولی گوشت به اندازه کافی سریع پخته نمی شود، ورق قلع را به مدت 20 دقیقه بپوشانید و دمای گوشت را دوباره بررسی کنید.
خیلی خوشمزه هست این غذا
بسیار خوشمزه هست
بسیار خوشمزه و عالی