آشپزی

طرز تهیه “ناگت مرغ”

ناگت مرغ ( Chicken Nugget )

ناگت مرغ یا لقمه مرغ، یک غذای فست فود بسیار خوشمزه و پرطرفدار در سرتاسر جهان است که سریع آماده می شود. خاستگاه این غذا، کشور آمریکا است.

مواد لازم: ( برای 4 نفر )

  • سینه مرغ 1 عدد
  • زرده تخم مرغ 2 عدد
  • پودر کنتاکی نصف لیوان
  • سس گوجه فرنگی / سس مایونز به مقدار لازم
  • کره 2 قاشق غذاخوری
  • آویشن به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • روغن مایع به مقدار لازم

دستور پخت:

  • سینه مرغ را چرخ کنید و در کاسه ای بریزید.
  • تخم مرغ را شکسته، هم بزنید و به مرغ اضافه کنید.
  • کره، آویشن ، نمک، فلفل و نصف پودر کنتاکی را افزوده و مخلوط کنید تا طعم دار شوند.
  • مقداری از پودر کنتاکی باقیمانده را روی یک سطح صاف ریخته ، مواد را روی آن قرار داده و آن را به اندازه قطر 1 سانتی متر با وردنه پهن کنید.
  • باقی پودر کنتاکی باقیمانده را روی مواد ریخته و آن را به شکل دلخواه خود قالب بزنید.
  • روغن مایع را در تابه ریخته و منتظر بدانید تا داغ شود. سپس ناگت ها را به تدریج به درون تابه اضافه کرده و بعد از مدتی آنها را برگردانیده تا هر دو طرف سرخ شوند.
  • ناگت ها از درون تابه برداشته و روی دستمالی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
  • ناگت ها را درون ظرف قرار داده و به آن سس مایونز یا سس گوجه فرنگی زده و سپس میل کنید.

6 دیدگاه در “طرز تهیه “ناگت مرغ”

  1. آرش گفت:

    بسیار خوشمزه

  2. سبحان شایسته گفت:

    بابت دستورالعمل ناگت مرغ ممنون

    1. حجت طهماسبی گفت:

      ممنون از شما بابت نظرتون

  3. ناشناس گفت:

    این غذا واقعا عالیه پیشنهاد می کنم همه امتحانش کنن

  4. حسین شکری گفت:

    ممنون از پرحنایی بابت محتوا و محصولات عالی

    1. حجت طهماسبی گفت:

      تشکر از شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.