ناگت مرغ ( Chicken Nugget )
ناگت مرغ یا لقمه مرغ، یک غذای فست فود بسیار خوشمزه و پرطرفدار در سرتاسر جهان است که سریع آماده می شود. خاستگاه این غذا، کشور آمریکا است.
مواد لازم: ( برای 4 نفر )
- سینه مرغ 1 عدد
- زرده تخم مرغ 2 عدد
- پودر کنتاکی نصف لیوان
- سس گوجه فرنگی / سس مایونز به مقدار لازم
- کره 2 قاشق غذاخوری
- آویشن به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- روغن مایع به مقدار لازم
دستور پخت:
- سینه مرغ را چرخ کنید و در کاسه ای بریزید.
- تخم مرغ را شکسته، هم بزنید و به مرغ اضافه کنید.
- کره، آویشن ، نمک، فلفل و نصف پودر کنتاکی را افزوده و مخلوط کنید تا طعم دار شوند.
- مقداری از پودر کنتاکی باقیمانده را روی یک سطح صاف ریخته ، مواد را روی آن قرار داده و آن را به اندازه قطر 1 سانتی متر با وردنه پهن کنید.
- باقی پودر کنتاکی باقیمانده را روی مواد ریخته و آن را به شکل دلخواه خود قالب بزنید.
- روغن مایع را در تابه ریخته و منتظر بدانید تا داغ شود. سپس ناگت ها را به تدریج به درون تابه اضافه کرده و بعد از مدتی آنها را برگردانیده تا هر دو طرف سرخ شوند.
- ناگت ها از درون تابه برداشته و روی دستمالی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
- ناگت ها را درون ظرف قرار داده و به آن سس مایونز یا سس گوجه فرنگی زده و سپس میل کنید.
بسیار خوشمزه
بابت دستورالعمل ناگت مرغ ممنون
ممنون از شما بابت نظرتون
این غذا واقعا عالیه پیشنهاد می کنم همه امتحانش کنن
ممنون از پرحنایی بابت محتوا و محصولات عالی
تشکر از شما