آشپزی

طرز تهیه “پاستای بادمجان”

طرز تهیه "پاستای بادمجان"

احتمالاً شما انواع مختلف پاستا را خورده باشید ولی شاید پاستای بادمجان را امتحان نکرده باشید. پاستای بادمجان یک غذای بدون گوشت بوده و برای گیاه خواران مناسب است. در این مطلب با طرز تهیه “پاستای بادمجان” آشنا می شوید.

مواد لازم:

بادمجان دلمه‌ای متوسط یک عدد
پیاز کوچک یک عدد
سیر دو حبه
زیتون نصف فنجان
گوجه‌فرنگی متوسط سه عدد
روغن زیتون چهار قاشق غذاخوری
رب گوجه‌فرنگی یک قاشق غذاخوری
آب چهار و نیم فنجان
کشمش طلایی نصف فنجان
پودر فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
پاستای لوله‌ای آبکش شده ۳۴۰ گرم
برگ ریحان تازه برای تزئین
نمک به مقدار لازم

دستور پخت:

1- در طرز تهیه “پاستای بادمجان” ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و سیر را هم رنده کنید. بادمجان را نگینی خرد کنید و آن را درون یک کاسه‌ بزرگ بریزید. هسته‌ زیتون‌ها را هم در بیاورید و با چاقو، آن‌ها را از وسط نصف کنید. گوجه‌فرنگی‌ها را هم خرد کنید.

2- روغن زیتون را درون یک ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. بادمجان را به ماهیتابه اضافه کنید و نصف قاشق چایخوری نمک روی آن بریزید. اجازه دهید به مدت ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت بمانند تا قهوه‌ای رنگ (و نه کاملاً نرم) شوند. سپس آن‌ها را به یک کاسه یا بشقاب منتقل کنید.

3- حرارت را کم کنید و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را به ماهیتابه اضافه کنید. پیازهای خرد شده را اضافه کنید و آن‌ها را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه سرخ کنید تا نرم و شفاف شوند. سیر و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید. به مدت یک دقیقه مواد را تفت دهید تا عطر سیر در بیاید. نصف فنجان آب را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

4- باقیمانده‌ آب، بادمجان، گوجه‌فرنگی خرد شده، زیتون، کشمش، پاستا آبکش شده، پودر فلفل قرمز و مقداری نمک را به ماهیتابه اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید. حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش بیایند‌‌. مواد را مدام هم بزنید تا پاستا کف ماهیتابه نچسبد. اجازه دهید تقریبا به مدت ۱۵ دقیقه مواد روی حرارت بماند. سپس زیر حرارت را خاموش کنید.

5- مواد را بچشید و در صورت نیاز به آن نمک و فلفل اضافه کنید. اگر از سرکه‌ بالزامیک استفاده می‌کنید، آن را روی پاستا بریزید. پاستا را درون بشقاب‌ها بریزید و آن را با ریحان خرد شده تزئین کنید.

منبع: مجله دلتا

1 دیدگاه در “طرز تهیه “پاستای بادمجان”

  1. محمد شعبانی گفت:

    بسیار عالی سپاس گزارم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.