آشپزی

طرز تهیه ” پیتزا مرغ و قارچ “

پیتزا مرغ و قارچ

پیتزا مرغ و قارچ یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای جهان است. این غذای ایتالیایی در بین تمامی گروه های سنی طرفدار دارد و مواد اصلی تشکیل دهنده آن گوشت مرغ و قارچ می باشد.

مواد لازم: ( برای 4 نفر )

  • سینه مرغ نیم کیلو
  • قارچ نیم کیلو
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • خمیر پیتزا به مقدار لازم
  • فلفل دلمه سبز بزرگ 1 عدد
  • روغن به مقدار لازم
  • پیاز بزرگ 1 عدد
  • سس گوجه فرنگی به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • زردچوبه به مقدار کم

دستور پخت:

  • سینه مرغ را همراه با پیاز و کمی زردچوبه آماده کرده و داخل روغن تفت دهید تا بپزد.
  • پس از پخته شدن مرغ اندکی صبر کنید تا خنک شود سپس آن را ریش ریش کرده کنید.
  • روغن در تابه ریخته و به ترتیب پیاز، فلفل، مرغ ریش ریش شده و قارچ را با اندکی فاصله نسبت به یکدیگر درون تابه میریزیم تا تفت بخورد.
  • مقداری روغن در ظرف میریزیم تا خمیر پیتزا به آن نچسبد. سپس خمیر پیتزا را درون ظرف گذاشته و مقداری کمی پنیر پیتزا و سپس سس گوجه فرنگی به مقدار زیاد روی آن می ریزیم.
  • مواد آماده شده را اضافه کرده و بقیه پنیر پیتزا روی مواد آماده شده می ریزیم.
  • پیتزا را به مدت 30 دقیقه داخل فر با دمای 200 درجه فارنهایت قرار می دهیم.

6 دیدگاه در “طرز تهیه ” پیتزا مرغ و قارچ “

  1. ناشناس گفت:

    حتما باید امتحانش کنم خیلی جالب و خوشمزه بنظر میرسه

  2. ناشناس گفت:

    تشکر بابت مطالب آشپزی که میذارین

    1. حجت طهماسبی گفت:

      تشکر از شما بابت ارسال نظرتون

  3. ناشناس گفت:

    تشکر از شما

  4. ناشناس گفت:

    ممنون از وب سایت شما واقعا عالیه

    1. حجت طهماسبی گفت:

      تشکر از شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.