پیتزا مرغ و قارچ
پیتزا مرغ و قارچ یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای جهان است. این غذای ایتالیایی در بین تمامی گروه های سنی طرفدار دارد و مواد اصلی تشکیل دهنده آن گوشت مرغ و قارچ می باشد.
مواد لازم: ( برای 4 نفر )
- سینه مرغ نیم کیلو
- قارچ نیم کیلو
- پنیر پیتزا به مقدار لازم
- خمیر پیتزا به مقدار لازم
- فلفل دلمه سبز بزرگ 1 عدد
- روغن به مقدار لازم
- پیاز بزرگ 1 عدد
- سس گوجه فرنگی به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- زردچوبه به مقدار کم
دستور پخت:
- سینه مرغ را همراه با پیاز و کمی زردچوبه آماده کرده و داخل روغن تفت دهید تا بپزد.
- پس از پخته شدن مرغ اندکی صبر کنید تا خنک شود سپس آن را ریش ریش کرده کنید.
- روغن در تابه ریخته و به ترتیب پیاز، فلفل، مرغ ریش ریش شده و قارچ را با اندکی فاصله نسبت به یکدیگر درون تابه میریزیم تا تفت بخورد.
- مقداری روغن در ظرف میریزیم تا خمیر پیتزا به آن نچسبد. سپس خمیر پیتزا را درون ظرف گذاشته و مقداری کمی پنیر پیتزا و سپس سس گوجه فرنگی به مقدار زیاد روی آن می ریزیم.
- مواد آماده شده را اضافه کرده و بقیه پنیر پیتزا روی مواد آماده شده می ریزیم.
- پیتزا را به مدت 30 دقیقه داخل فر با دمای 200 درجه فارنهایت قرار می دهیم.
حتما باید امتحانش کنم خیلی جالب و خوشمزه بنظر میرسه
تشکر بابت مطالب آشپزی که میذارین
تشکر از شما بابت ارسال نظرتون
تشکر از شما
ممنون از وب سایت شما واقعا عالیه
تشکر از شما