احتمالاً تابحال اسم غذای “چابلی کباب” به گوشتان نخورده است! این کباب در منطقه قفقاز پخته شده و از پیاز و ادویه جات زیادی بهره می برد. در این مطلب با طرز تهیه “چابُلی کباب” آشنا می شوید.
مواد لازم: ( برای 2 نفر )
- 300 گرم گوشت چرخکرده
- 1 عدد پیاز متوسط
- 1 قاشق سوپخوری آب
- 1 قاشق چایخوری زردچوبه
- 1 قاشق مرباخوری فلفل قرمز
- 1 قاشق چایخوری فلفل سفید
- 1/2 پیمانه جعفری ساطوری شده
- 3 قاشق سوپخوری کرفس ساطوری شده
- نمک به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
- سیخ چوبی به تعداد لازم
دستور پخت:
1- در طرز تهیه “چابُلی کباب” ابتدا گوشت را داخل یک کاسه مناسب بریزید و پیاز خرد شده را همراه جعفری، کرفس، زردچوبه، مقداری نمک، فلفلها و آب به گوشت اضافه کنید. مواد را خوب ورز دهید تا مایه کباب آماده شود.
2- دستتان را کمی خیس کنید، از مایه کباب مقداری بردارید و آن را به سیخ بکشید طوری که شبیه ساق مرغ شود. هر تعداد که میشود کباب ها را به این روش آماده کنید.
3- در تابه ای روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. کبابها را داخل تابه سرخ کنید طوری که همه جای آنها سرخ شود. سپس می توانید آن را میل کنید.
منبع: برترین ها