آشپزی

طرز تهیه “چابُلی کباب”

طرز تهیه "چابُلی کباب"

احتمالاً تابحال اسم غذای “چابلی کباب” به گوشتان نخورده است! این کباب در منطقه قفقاز پخته شده و از پیاز و ادویه جات زیادی بهره می برد. در این مطلب با طرز تهیه “چابُلی کباب” آشنا می شوید. 

مواد لازم: ( برای 2 نفر )

  • 300 گرم گوشت چرخ‌کرده
  • 1 عدد پیاز متوسط
  • 1 قاشق سوپخوری آب
  • 1 قاشق چایخوری زردچوبه
  • 1 قاشق مرباخوری فلفل قرمز
  • 1 قاشق چایخوری فلفل سفید
  • 1/2 پیمانه جعفری ساطوری شده
  • 3 قاشق سوپخوری کرفس ساطوری شده
  • نمک به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
  • سیخ چوبی به تعداد لازم

دستور پخت:

1- در طرز تهیه “چابُلی کباب” ابتدا گوشت را داخل یک کاسه مناسب بریزید و پیاز خرد شده را همراه جعفری، کرفس، زردچوبه، مقداری نمک، فلفل‌ها و آب به گوشت اضافه کنید. مواد را خوب ورز دهید تا مایه کباب آماده شود.

2- دستتان را کمی خیس کنید، از مایه کباب مقداری بردارید و آن را به سیخ بکشید طوری که شبیه ساق مرغ شود. هر تعداد که می‌شود کباب‌ ها را به این روش آماده کنید.

3- در تابه ای روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. کباب‌ها را داخل تابه سرخ کنید طوری که همه جای آنها سرخ شود. سپس می توانید آن را میل کنید.

 منبع: برترین ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.