کباب کوبیده مرغ
کباب کوبیده مرغ یک غذای محبوب و لذیذ برای بسیاری از ایرانی هاست. کباب کوبیده مرغ برای کسانی که تمایل به مصرف گوشت قرمز ندارند مناسب است.
مواد لازم: ( برای 4 نفر )
- سینه مرغ بدون استخوان 600 گرم
- دنبه 100 گرم
- پیاز بزرگ 2 عدد
- سیر 4 حبه
- تخم گشنیز 1 قاشق غذاخوری
- گوجه کبابی به مقدار لازم
- نمک به مقدار لازم
- فلفل سیاه به مقدار لازم
- زردچوبه به مقدار لازم
دستور پخت:
- سینه مرغ و دنبه را با چرخ گوشت چرخ کرده و درون یک کاسه بریزید.
- پیاز و سیر را رنده کرده ، آب آنها را گرفته و به درون کاسه اضافه کنید.
- تخم گشنیز را با آسیاب پودر می کنیم و به همراه استفاده از نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه کنید.
- مواد را مانند کباب کوبیده با دست زیر و رو کنید تا شکل خوب و محکمی به خود بگیرند.
- روی ظرف سلفون کشیده و به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید.
- بعد از 2 ساعت پلاستیک ها را از درون یخچال بردارید. مایه کباب را مانند کباب معمولی به سیخ گرفته، روی منقل قرار داده و شروع به باد زدن کنید تا پخته شوند.
- غذا را با گوجه کبابی میل کنید.
عالی
حتما باید امتحانش کنم خیلی برام جالب بود
بابت مطالبی که میذارید ممنون
تشکر از شما