آشپزی

طرز تهیه “کباب کوبیده مرغ”

کباب کوبیده مرغ

کباب کوبیده مرغ یک غذای محبوب و لذیذ برای بسیاری از ایرانی هاست. کباب کوبیده مرغ برای کسانی که تمایل به مصرف گوشت قرمز ندارند مناسب است.

مواد لازم: ( برای 4 نفر )

  • سینه مرغ بدون استخوان 600 گرم
  • دنبه 100 گرم
  • پیاز بزرگ 2 عدد
  • سیر 4 حبه
  • تخم گشنیز 1 قاشق غذاخوری
  • گوجه کبابی به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
  • زردچوبه به مقدار لازم

دستور پخت:

  • سینه مرغ و دنبه را با چرخ گوشت چرخ کرده و درون یک کاسه بریزید.
  • پیاز و سیر را رنده کرده ، آب آنها را گرفته و به درون کاسه اضافه کنید.
  • تخم گشنیز را با آسیاب پودر می کنیم و به همراه استفاده از نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه کنید.
  • مواد را مانند کباب کوبیده با دست زیر و رو کنید تا شکل خوب و محکمی به خود بگیرند.
  • روی ظرف سلفون کشیده و به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید.
  • بعد از 2 ساعت پلاستیک ها را از درون یخچال بردارید. مایه کباب را مانند کباب معمولی به سیخ گرفته، روی منقل قرار داده و شروع به باد زدن کنید تا پخته شوند.
  • غذا را با گوجه کبابی میل کنید.

4 دیدگاه در “طرز تهیه “کباب کوبیده مرغ”

  1. ناشناس گفت:

    عالی

  2. سمیه گفت:

    حتما باید امتحانش کنم خیلی برام جالب بود

  3. آرزو گفت:

    بابت مطالبی که میذارید ممنون

    1. حجت طهماسبی گفت:

      تشکر از شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.