انواع غذا با تن ماهی، جزء سادهترین و فوریترین غذاها محسوب می شوند که برای شام یا ناهار گزینه لذیذ و مناسبی هستند. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه “کتلت تن ماهی” با سیب زمینی را آموزش دهیم.
مواد لازم:
- پیاز کوچک 1 عدد
- سیر 1 عدد بزرگ
- تن ماهی 1 قوطی
- تخم مرغ خام 1 عدد
- سیب زمینی آب پز 2 عدد بزرگ
- فلفل دلمه ریز خرد شده 1 قاشق غذاخوری سر پر
- زردچوبه، نمک، فلفل، پاپریکا، زنجبیل به میزان لازم
- شوید و جعفری تازه و خرد شده از هر کدام 1 قاشق غذاخوری
دستور پخت:
1- در طرز تهیه “کتلت تن ماهی” ابتدا تن ماهی را داخل ظرف پر از آب انداخته، روی حرارت به مدت 20 دقیقه می جوشانیم. سپس درب آن را باز کرده و روغن تن ماهی را جدا و کنار می گذاریم. گوشت ماهی تن را با پشت چنگال داخل یک کاسه بزرگ له میکنیم.
2- پیاز را رنده کرده و آب را دور ریخته و تفاله آن را به همراه ادویه ها به تن ماهی اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم.
3- سپس سیب زمینی آب پز و رنده شده، سیر رنده شده، تخم مرغ، فلفل دلمه ای ریز خرد شده و سبزیجات دیگر را به کاسه اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. این ترکیب را 30 تا 60 دقیقه داخل ظرف در بسته در داخل یخچال می گذاریم. پس از این مدت، ظرف را از یخچال بیرون آورده و اندازه یک عدد نارنگی کوچک از مواد کتلت را برداشته و با دست فرم می دهیم.
4- کتلت ها را داخل روغن در تابه نسوز و نچسب، سرخ می کنیم.
نکات طلایی در دستور پخت کتلت تن ماهی
1- تا زمانی که کتلت ها کامل سرخ نشده اند، آن را جا به جا نکرده و دست نزنید؛ سپس به کمک 2 عدد قاشق آن را برگردانید تا طرف دیگر سرخ شود.
2- حتماً باید از تابه نسوز و نچسب استفاده کرده و حتما یک ظرف پر از آب کنار دستتان باشد تا ابتدا دست خود را خیس کرده و بعد از مواد برداشته و سرخ کنید.
منبع: ستاره
خود تن ماهی خوشمزه تر از کتلتش هست که