آشپزی

طرز تهیه “کتلت تن ماهی”

طرز تهیه "کتلت تن ماهی"

انواع غذا با تن ماهی، جزء ساده‌ترین و فوری‌ترین غذاها محسوب می شوند که برای شام یا ناهار گزینه لذیذ و مناسبی هستند. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه “کتلت تن ماهی” با سیب زمینی را آموزش دهیم.

مواد لازم:

  • پیاز کوچک 1 عدد
  • سیر 1 عدد بزرگ
  • تن ماهی 1 قوطی
  • تخم مرغ خام  1 عدد
  • سیب زمینی آب پز 2 عدد بزرگ
  • فلفل دلمه ریز خرد شده 1 قاشق غذاخوری سر پر
  • زردچوبه، نمک، فلفل، پاپریکا، زنجبیل به میزان لازم
  • شوید و جعفری تازه و خرد شده از هر کدام 1 قاشق غذاخوری

دستور پخت:

1- در طرز تهیه “کتلت تن ماهی” ابتدا تن ماهی را داخل ظرف پر از آب انداخته، روی حرارت به مدت 20 دقیقه می جوشانیم. سپس درب آن را باز کرده و روغن تن ماهی را جدا و کنار می گذاریم. گوشت ماهی تن را با پشت چنگال داخل یک کاسه بزرگ له می‌کنیم.

2- پیاز را رنده کرده و آب را دور ریخته و تفاله آن را به همراه ادویه ها به تن ماهی اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم.

3- سپس سیب زمینی آب پز و رنده شده، سیر رنده شده، تخم مرغ، فلفل دلمه ای ریز خرد شده و سبزیجات دیگر را به کاسه اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. این ترکیب را 30 تا 60 دقیقه داخل ظرف در بسته در داخل یخچال می گذاریم. پس از این مدت، ظرف را از یخچال بیرون آورده و اندازه یک عدد نارنگی کوچک از مواد  کتلت را برداشته و با دست فرم می دهیم.

4- کتلت ها را داخل روغن در تابه نسوز و نچسب، سرخ می کنیم.

نکات طلایی در دستور پخت کتلت تن ماهی

1- تا زمانی که کتلت ها کامل سرخ نشده اند، آن را جا به جا نکرده و دست نزنید؛ سپس به کمک 2 عدد قاشق آن را برگردانید تا طرف دیگر سرخ شود.

2- حتماً باید از تابه نسوز و ‌نچسب استفاده کرده و‌ حتما یک ظرف پر از آب کنار دستتان باشد تا ابتدا دست خود را خیس کرده و بعد از مواد برداشته و سرخ کنید.

منبع: ستاره

نوشته های مشابه

1 دیدگاه در “طرز تهیه “کتلت تن ماهی”

  1. ناشناس گفت:

    خود تن ماهی خوشمزه تر از کتلتش هست که

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.