کتلت گوشت
کتلت گوشت یا شامی کباب یک نوع غذای خانگی ایرانی است که بسیار خوشمزه و پرطرفدار است. این غذا سریع آماده می شود و می توان آن را با برنج یا نان میل کرد.
مواد لازم: ( برای 4 نفر )
- گوشت چرخ کرده 250 گرم
- سیب زمینی آب پز 500 گرم
- تخم مرغ 2 عدد
- پیاز متوسط 1 عدد
- زردچوبه نصف قاشق چایخوری
- روغن به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور پخت:
- ابتدا سیب زمینی را پخته، پوست آن را کنده و سپس با رنده ریز ریز کنید.
- پیاز را نیز پوست کرده و با رنده آن را ریز ریز کنید. حتما آب پیاز را دور بریزید زیرا در صورت استفاده هنگام سرخ کردن،کتلت باز می شود.
- گوشت، سیب زمینی و پیاز را مخلوط کرده و تخم مرغ را بشکنید و به آن ها اضافه کنید و سپس زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کرده و خمیر را خوب مخلوط کنید.
- روغن را درون ماهی تابه ریخته و مقداری صبر کنید تا گرم شود.
- مقداری از خمیر کتلت را برداشته و درون ماهی تابه قرار داده و این کار را برای دیگر کتلت ها نیز ادامه دهید تا سطح ماهی تابه کاملاً پر شود. بعد از سرخ شدن یک طرف کتلت ها، آنها را برگردانیده تا سطح دیگر کتلت ها نیز سرخ شوند.
- می توان از گوجه فرنگی، سیب زمینی سرخ کرده یا خیارشور برای تزئین استفاده کرد.
واقعا خوشمزه هست