آشپزی

طرز تهیه “کروکت سیب زمینی”

طرز تهیه "کروکت سیب زمینی"

کروکت سیب زمینی یک غذای ساده و خوشمزه است که می توان آن را هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان غذای اصلی استفاده کرد. در این مطلب آشپزی با طرز تهیه “کروکت سیب زمینی” آشنا می شوید.

مواد لازم:

  • تخم مرغ 2 عدد
  • زرده تخم مرغ 1 عدد
  • سیب زمینی 500 گرم
  • آرد سوخاری 1 لیوان
  • آرد 1 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • جعفری خرد شده 1 قاشق غذا خوری

دستورپخت:

1- در طرز تهیه “کروکت سیب زمینی” ابتدا سیب زمینی ها را شسته و بپزید. سپس پوست آن ها را جدا کرده و شروع به کوبیدن کوبید. زرده تخم مرغ، آرد سوخاری، جعفری، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و به طور کامل هم بزنید.

2- مقداری از مواد را برداشته و به آن شکل کروکت بدهید. تخم مرغ را جداگانه شکسته و هم بزنید تا زرده و سفیده با هم به طور کامل مخلوط شوند.

3- آرد سوخاری را درون ظرف دیگر ریخته، کروکت ها را درون تخم مرغ ها بغلتانید و بعد در آرد سوخاری آغشته کنید.

 4- مقداری روغن داخل داخل قابلمه نچسب بریزید تا جایی که روغن روی کروکت ها قرار بگیرد. بعد از اینکه کروکت ها زرد رنگ شدند آنها را از روغن بیرون آورده و میل کنید.

منبع: نمناک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.