کروکت سیب زمینی یک غذای ساده و خوشمزه است که می توان آن را هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان غذای اصلی استفاده کرد. در این مطلب آشپزی با طرز تهیه “کروکت سیب زمینی” آشنا می شوید.
مواد لازم:
- تخم مرغ 2 عدد
- زرده تخم مرغ 1 عدد
- سیب زمینی 500 گرم
- آرد سوخاری 1 لیوان
- آرد 1 قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- جعفری خرد شده 1 قاشق غذا خوری
دستورپخت:
1- در طرز تهیه “کروکت سیب زمینی” ابتدا سیب زمینی ها را شسته و بپزید. سپس پوست آن ها را جدا کرده و شروع به کوبیدن کوبید. زرده تخم مرغ، آرد سوخاری، جعفری، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و به طور کامل هم بزنید.
2- مقداری از مواد را برداشته و به آن شکل کروکت بدهید. تخم مرغ را جداگانه شکسته و هم بزنید تا زرده و سفیده با هم به طور کامل مخلوط شوند.
3- آرد سوخاری را درون ظرف دیگر ریخته، کروکت ها را درون تخم مرغ ها بغلتانید و بعد در آرد سوخاری آغشته کنید.
4- مقداری روغن داخل داخل قابلمه نچسب بریزید تا جایی که روغن روی کروکت ها قرار بگیرد. بعد از اینکه کروکت ها زرد رنگ شدند آنها را از روغن بیرون آورده و میل کنید.
منبع: نمناک