کوفته ایچلی یک غذای سنتی محبوب ترکی است که جزء دسته های فینگرفود قرار گرفته و می توان با کمی خلاقیت و تغییر در مواد اولیه تهیه کرد. در این مطلب شما را با طرز تهیه “کوفته ایلچی” آشنا می کنیم.
مواد لازم:
گردو یک سوم فنجان
گوشت چرخکرده ۱۰۰ گرم
نمک نصف قاشق چایخوری
پیاز خرده شده 1 عدد کوچک
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
پودر پاپریکا نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز خشک نصف قاشق چایخوری
دستور پخت:
1- در طرز تهیه “کوفته ایلچی” ابتدا گوشت چرخکرده را درون تابه ریخته و آن را تفت دهید. سپس پیاز خرد شده را به گوشت اضافه کرده و با یکدیگر سرخ کنید.
2- گردو، نمک، فلفل سیاه، نمک و فلفل قرمز را به گوشت و پیاز اضافه کرده و با یکدیگر تفت دهید. هنگامی که مواد مخلوط شد، آن را از روی شعله اجاق بردارید تا سرد شود.
3- در تهیه آماده سازی مواد داخلی کوفته ایلچی ابتدا در یک کاسه بزرگ گوشت چرخکرده، پیاز، بغلور، نمک، فلفل سیاه، پوره سیب زمینی و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. به مدت چند دقیقه مواد را به خوبی باهم ورز دهید تا حالتی خمیری شکل به خود گیرد.
4- از خمیر بهدست آمده به اندازهای که بتوانید مواد داخلی را درون آن جا بدهید، بردارید. سپس با فشار انگشت در مرکز آن حفرهای ایجاد کرده و موادی را که در مرحله اول آماده کردید را داخل آن بریزید. ابتدا و انتهای خمیر را کاملاً ببندید تا در هنگام سرخ شدن باز نشود. اینکار را تا تمام شدن همه مواد ادامه بدهید.
5- دریک تابه بزرگ و عمیق مقداری روغن داغ کنید و کوفتهها را داخل آن سرخ کنید. پس از آن کوفتهها را روی یک حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها خارج شود.
6- میتوانید کوفته ایلچی را با جعغری تازه و خرد شده همراه با سس میل کنید.