کوفته یک غذای پر طرفدار است که می توانید برای وعده ناهار یا شام آن را درست کنید اما این بار ما قصد داریم یک غذای متفاوت و خوشمزه از کشور هند را برایتان به اشتراک بگذاریم. در این مطلب با “طرز تهیه کوفته سیخی هندی“ آشنا می شویم.
مواد لازم جهت تهیه کوفته:
- پیاز کوچک 1 عدد
- ماست 2 قاشق غذاخوری
- خمیرکاری 2 قاشق غذاخوری
- گوشت بره چرخ کرده 450 گرم
- روغن برای چرب کردن به میزان لازم
- جوانه گشنیز تازه برای تزیین به میزان لازم
مواد لازم جهت تهیه سس چیلی گوجه فرنگی:
- پودر زیره به مقدار کم
- پودر تخم گشنیز به مقدار کم
- گشنیز تازه و خرد شده 2 قاشق چای خوری
- گوجه فرنگی، دانه گرفته و خرد شده 3 عدد
دستور پخت:
1- در “طرز تهیه کوفته سیخی هندی” ابتدا پیاز را داخل یک غذاساز ریز خرد کرده و گوشت را به آن اضافه نموده تا له شود. در صورت در دسترس نبودن غذا ساز، پیاز را قبل از مخلوط نمودن به گوشت با رنده ریز، رنده نمایید .
2- خمیرکاری و ماست را اضافه نموده و کاملاً مخلوط نمایید. مخلوط به دست آمده را به 8 قسمت تقسیم نمایید. سپس هر قسمت را به صورت یک سوسیس کوچک در آورده و هرکدام را به یک سیخ بکشید. آنها را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خنک شوند.
3- برای تهیه سس چیلی گوجه فرنگی، گوجه فرنگی، ادویه، گشنیز، نمک و فلفل را داخل یک کاسه مخلوط نمایید و 30 دقیقه کنار بگذارید تا طعم مواد با هم ترکیب شود .
4- کوفته سیخی هندی را بر روی توری مخصوص گریل چرب شده به مدت 10 تا 15 دقیقه با ذغال داغ کباب نموده و مرتب پشت و رو نمایید. در صورت لزوم با مقدار کمی روغن آنها را چرب نمایید.
5- کباب ها را داخل بشقاب مخصوص پذیرایی قرار داده و با گشنیز تزیین نمایید. شما می توانید کوفته سیخی هندی را به همراه نان، ترشی میوه جات و سس چیلی گوجه فرنگی سرو نمایید .
منبع: برترین ها