آشپزی

طرز تهیه “کوفته سیخی هندی”

"طرز تهیه کوفته سیخی هندی"

کوفته یک غذای پر طرفدار است که می توانید برای وعده ناهار یا شام آن را درست کنید اما این بار ما قصد داریم یک غذای متفاوت و خوشمزه از کشور هند را برایتان به اشتراک بگذاریم. در این مطلب با “طرز تهیه کوفته سیخی هندی آشنا می شویم.

مواد لازم جهت تهیه کوفته:

  • پیاز کوچک 1 عدد
  • ماست 2 قاشق غذاخوری
  • خمیرکاری 2 قاشق غذاخوری
  • گوشت بره چرخ کرده 450 گرم
  • روغن برای چرب کردن به میزان لازم
  • جوانه گشنیز تازه برای تزیین به میزان لازم

مواد لازم جهت تهیه سس چیلی گوجه فرنگی:

  • پودر زیره به مقدار کم
  • پودر تخم گشنیز به مقدار کم
  • گشنیز تازه و خرد شده 2 قاشق چای خوری
  • گوجه فرنگی، دانه گرفته و خرد شده 3 عدد

دستور پخت:

1- در “طرز تهیه کوفته سیخی هندی” ابتدا پیاز را داخل یک غذاساز ریز خرد کرده و گوشت را به آن اضافه نموده تا له شود. در صورت در دسترس نبودن غذا ساز، پیاز را قبل از مخلوط نمودن به گوشت با رنده ریز، رنده نمایید .

2- خمیرکاری و ماست را اضافه نموده و کاملاً مخلوط نمایید. مخلوط به دست آمده را به 8 قسمت تقسیم نمایید. سپس هر قسمت را به صورت یک سوسیس کوچک در آورده و هرکدام را به یک سیخ بکشید. آنها را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خنک شوند.

3- برای تهیه سس چیلی گوجه فرنگی، گوجه فرنگی، ادویه، گشنیز، نمک و فلفل را داخل یک کاسه مخلوط نمایید و 30 دقیقه کنار بگذارید تا طعم مواد با هم ترکیب شود .

4- کوفته سیخی هندی را بر روی توری مخصوص گریل چرب شده به مدت 10 تا 15 دقیقه با ذغال داغ کباب نموده و مرتب پشت و رو نمایید. در صورت لزوم با مقدار کمی روغن آنها را چرب نمایید.

5- کباب ها را داخل بشقاب مخصوص پذیرایی قرار داده و با گشنیز تزیین نمایید. شما می توانید کوفته سیخی هندی را به همراه نان، ترشی میوه جات و سس چیلی گوجه فرنگی سرو نمایید .

منبع: برترین ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.