کوکوی مرغ
کوکوی مرغ یکی از انواع کوکوهای ایرانی است که که سریع و آسان آماده می شود. کوکوی مرغ جدیدترین نوع کوکو در ایران است که می توان آن را به عنوان نهار یا شام میل کرد.
مواد لازم: ( برای 4 نفر )
- سینه مرغ 1 عدد
- تخم مرغ 2 عدد
- پیاز 1 عدد
- جعفری به مقدار لازم
- گوجه فرنگی به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- روغن مایع به مقدار لازم
- زردچوبه به مقدار لازم
- زعفران / زرشک در صورت تمایل
دستور پخت:
- سینه مرغ را همراه با پیاز، نمک و زردچوبه پخته و سپس آن را ریش ریش کنید.
- تخم مرغ ها در ظرفی شکسته و هم بزنید و همراه با فلفل به محتویات قبلی اضافه کنید.
- روغن را در تابه ریخته و کوکو را درون آن بریزید و با حرارت ملایم سرخ کنید.
- بعد از چند دقیقه، آن طرف کوکو را نیز برگردانید تا سرخ شود.
- در انتها مقداری جعفری و گوجه فرنگی برای تزیین می توانید استفاده کنید.
- در صورت تمایل برای داشتن عطر و رنگ خوب کوکو، می توانید زعفران و زرشک نیز استفاده کرده و به محتویات خود اضافه کنید.
چقدر جالب!!!
ممنون
ممنون از شما
و تشکر از شما بابت ارسال نظرتون