آشپزی

طرز تهیه ” کوکوی مرغ “

کوکوی مرغ

کوکوی مرغ یکی از انواع کوکوهای ایرانی است که که سریع و آسان آماده می شود. کوکوی مرغ جدیدترین نوع کوکو در ایران است که می توان آن را به عنوان نهار یا شام میل کرد.

مواد لازم: ( برای 4 نفر )

  • سینه مرغ 1 عدد
  • تخم مرغ 2 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • جعفری به مقدار لازم
  • گوجه فرنگی به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • روغن مایع به مقدار لازم
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • زعفران / زرشک در صورت تمایل

دستور پخت:

  • سینه مرغ را همراه با پیاز، نمک و زردچوبه پخته و سپس آن را ریش ریش کنید.
  • تخم مرغ ها در ظرفی شکسته و هم بزنید و همراه با فلفل به محتویات قبلی اضافه کنید.
  • روغن را در تابه ریخته و کوکو را درون آن بریزید و با حرارت ملایم سرخ کنید.
  • بعد از چند دقیقه، آن طرف کوکو را نیز برگردانید تا سرخ شود.
  • در انتها مقداری جعفری و گوجه فرنگی برای تزیین می توانید استفاده کنید.
  • در صورت تمایل برای داشتن عطر و رنگ خوب کوکو، می توانید زعفران و زرشک نیز استفاده کرده و به محتویات خود اضافه کنید.

 

 

4 دیدگاه در “طرز تهیه ” کوکوی مرغ “

  1. ناشناس گفت:

    چقدر جالب!!!

  2. ناشناس گفت:

    ممنون

  3. ناشناس گفت:

    ممنون از شما

    1. حجت طهماسبی گفت:

      و تشکر از شما بابت ارسال نظرتون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.