آشپزی

طرز تهیه “کیک مرغ”

کیک مرغ

کیک مرغ

کیک مرغ یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که طرفداران بسیاری دارد. این کیک که از نظر ظاهر و مواد تشکیل دهنده شبیه به سالاد اولیه است بیشتر برای جشن های تولد سرو می شود.

مواد لازم: ( برای 4 نفر )

  • سینه مرغ 2 عدد
  • ژامبون مرغ 250 گرم
  • گردو 250 گرم
  • پیازچه نیم کیلو
  • پیاز 1 عدد
  • خامه 100 گرم
  • آب لیمو به مقدار لازم
  • سس مایونز به مقدار لازم
  • نان تست به مقدار لازم
  • ماست یک سوم مایونز مصرفی
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور پخت:

  • ابتدا سینه مرغ را با پیاز، نمک و فلف و مقداری آب لیمو بپزید. سپس پیازچه ها را به صورت حلقه حلقه خرد کنید.
  • ژامبون مرغ و گردو را نیز خرد کرده و مرغ پخته شده را ریش ریش کنید. سپس همه مواد خرد شده را داخل سبزی خرد کن بریزید.
  • سس مایونز، خامه و ماست را با هم مخلوط کرده و به مواد خرد شده اضافه کنید تا مایه نرمی بدست آید.
  • لبه های قهوه رنگ نان تست را ببرید و آنها را درون یک ظرف در یک ردیف گذاشته و از مواد آماده شده به اندازه یک لایه 2 سانتی متری روی نان بمالید. هنگامی که مایه تمام سطح نان را پوشاند یک لایه نان دیگر روی مایه قرار دهید و به همین صورت تا تمام شدن مواد لایه ها ادامه دهید.
  • روی لایه آخر و دیواره کیک را با سس مایونز بپوشانید.
  • هرچیزی که به نظرتان جالب می آید مانند هویج، ذرت و … می توانید به عنوان تزیین روی کیک استفاده کنید.

 

6 دیدگاه در “طرز تهیه “کیک مرغ”

  1. ناشناس گفت:

    خیلی جالب بود

  2. سارا کریم پور گفت:

    تشکر از شما. خیلی خوب بود

    1. مجله پرحنایی گفت:

      سپاس از شما

  3. ناشناس گفت:

    کیک مرغ؟! چقدر جالب

  4. ناشناس گفت:

    تابحال نشنیده بودم فکر کنم خوشمزه باشه

  5. زهره کمالی گفت:

    خیلی عالی بود این دستور آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.