کیک مرغ
کیک مرغ یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که طرفداران بسیاری دارد. این کیک که از نظر ظاهر و مواد تشکیل دهنده شبیه به سالاد اولیه است بیشتر برای جشن های تولد سرو می شود.
مواد لازم: ( برای 4 نفر )
- سینه مرغ 2 عدد
- ژامبون مرغ 250 گرم
- گردو 250 گرم
- پیازچه نیم کیلو
- پیاز 1 عدد
- خامه 100 گرم
- آب لیمو به مقدار لازم
- سس مایونز به مقدار لازم
- نان تست به مقدار لازم
- ماست یک سوم مایونز مصرفی
- نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور پخت:
- ابتدا سینه مرغ را با پیاز، نمک و فلف و مقداری آب لیمو بپزید. سپس پیازچه ها را به صورت حلقه حلقه خرد کنید.
- ژامبون مرغ و گردو را نیز خرد کرده و مرغ پخته شده را ریش ریش کنید. سپس همه مواد خرد شده را داخل سبزی خرد کن بریزید.
- سس مایونز، خامه و ماست را با هم مخلوط کرده و به مواد خرد شده اضافه کنید تا مایه نرمی بدست آید.
- لبه های قهوه رنگ نان تست را ببرید و آنها را درون یک ظرف در یک ردیف گذاشته و از مواد آماده شده به اندازه یک لایه 2 سانتی متری روی نان بمالید. هنگامی که مایه تمام سطح نان را پوشاند یک لایه نان دیگر روی مایه قرار دهید و به همین صورت تا تمام شدن مواد لایه ها ادامه دهید.
- روی لایه آخر و دیواره کیک را با سس مایونز بپوشانید.
- هرچیزی که به نظرتان جالب می آید مانند هویج، ذرت و … می توانید به عنوان تزیین روی کیک استفاده کنید.
خیلی جالب بود
تشکر از شما. خیلی خوب بود
سپاس از شما
کیک مرغ؟! چقدر جالب
تابحال نشنیده بودم فکر کنم خوشمزه باشه
خیلی عالی بود این دستور آشپزی