آشپزی

علت محبوبیت غذاهای مکزیکی چیست؟

کوئه‌سادیلاس مرغ

مهم‌ترین دلیلی که باعث محبوبیت غذا‌های مکزیکی می‌شود، استفاده از مواد سالم است. غذاهای مکزیکی علاوه بر سالم بودن، حاوی تمام گروه های غذایی هستند. این غذا‌ها سرشار از مواد مغذی مانند آووکادو، فلفل دلمه‌، لیمو ترش، گوجه فرنگی و مواد پروتئینی مانند گوشت مرغ هستند.

وسایل موردنیاز:

  • همزن
  • قابلمه
  • تخته برش
  • چاقو

 زمان لازم برای پخت: 45 دقیقه

  مواد لازم:

  • 1 قاشق چا‌یخوری پودر زیره سبز
  • 1 قاشق چای‌خوری پاپریکا
  • 1 قاشق چای‌خوری پودر سیر
  • 1 قاشق چای‌خوری پودر گشنیز
  • 1 قاشق چای‌خوری نمک
  • 1 قاشق چای‌خوری پودر پیاز
  • 1 قاشق چای‌خوری پودر پاپریکای دودی ( نوعی ادویه که از آسیاب فلفل خشک شده تهیه می شود )
  • 1 قاشق چای‌خوری پونه کوهی یا اوریگانو ( اریگانو گیاهی شبیه به آویشن )
  • 500 گرم سینه مرغ بدون استخوان ( حدودا 2 عدد)
  • نصف لیوان روغن زیتون
  • 1 فلفل دلمه‌ای نارنجی بدون دانه و خرد شده
  • 1 فلفل دلمه‌ای قرمز بدون دانه و خرد شده
  • 1 فلفل دلمه‌ای زرد بدون دانه و خرد شده
  • 1 عدد پیاز قرمز، یک چهارم به صورت چرخ‌کرده، بقیه به صورت خرد شده
  • 1 عدد آووکادو
  • 2 قاشق غذا‌خوری آب لیموی تازه
  • 1 قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
  • 1 عدد گوجه فرنگی خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه
  • 10 عدد تورتیلا ( نان نازک پخته شده از آرد سفید که ماده آن از ذرت نشات می گیرد )
  • 2/5 گرم پنیر چدار خرد شده
  • 2/5 گرم پنیر مونتری جک خرد شده ( یک نوع پنیر آمریکایی است طعمی کره ای و تند دارد ) 

خامه ترش برای تزیین دستورالعمل پخت:

1- پودر زیره، پودر پاپریکا، پودر سیر، پودر گشنیز، نمک، پودر پیاز، پودر پاپریکای دودی و اوریگانو را در یک کاسه مخلوط کنید. نصف آن را جدا کنید و سینه مرغ را در آن بخوابانید. 3 قاشق غذاخوری روغن را در قابلمه و در حرارت ملایم گرم کنید. مرغ را در داخل روغن قرار دهید تا نیم پخت شود. حالا چاشنی‌های باقی‌مانده شامل فلفل دلمه‌ای‌ها، پیاز خرد شده و نمک را اضافه کرده و اجازه دهید بپزند. تا زمانی که فلفل دلمه‌ای‌ها نرم شوند و مرغ به طور کامل بپزد. سپس مرغ را از قابلمه خارج کرده و روی یک تخته برش منتقل کنید و 10 دقیقه صبر کنید تا سرد شود.

2- آووکادو را به صورت طولی برش دهید و هسته آن را دور بیندازید. سپس داخل آن را به صورت اسکوپ خارج کنید و در یک ظرف بریزید. پیاز چرخ شده و آب لیمو و گشنیز و نمک را به آن اضافه کنید. با همزن همه این مواد را مخلوط کنید تا گواکامولی (سس مکزیکی) آماده شود.

3- 1 قاشق غذاخوری روغن را در قابلمه گرم کنید. یک تورتیلا در قابلمه قرار دهید. روی تورتیلا 3 قاشق غذاخوری از پنیر‌های مختلف قرار دهید. مقدار کافی از فلفل دلمه‌ای‌های پخته شده همراه با تکه‌های پیاز و تکه‌هایی از مرغ را روی آن قرار دهید. سپس با مقداری از پنیر آن را بپوشانید. سپس اجازه دهید تورتیلا با مواد داخل آن به مدت 2 دقیقه بپزد تا طلایی شود. تورتیلا را برگردانید و اجازه دهید سطح دیگر آن هم 2 دقیقه بپزد و پنیر‌ها ذوب شوند. در آخر آن را روی تخته برش منتقل کنید و به 6 قسمت تقسیمش کنید.

4- از گواکامولی و خامه ترش به عنوان سس در کنار تورتیلا استفاده کنید. از مزه این غذای مکزیکی نهایت لذت را ببرید!

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.