مقالات

فواید مصرف گوشت مرغ

مصرف گوشت مرغ چه فوایدی دارد؟

گوشت مرغ یکی از پرمصرف ترین مواد غذایی در جهان است که به عنوان یک منبع پروتئینی بسیار عالی برای بدن انسان شناخته می شود که در آن مواد پروتئینی، ویتامینی و معدنی زیادی وجود دارد. در این مقاله می خواهیم برخی از فواید و خواص گوشت مرغ به شما معرفی کنیم.

پروتئین بالا:

سینه مرغ با داشتن حدود 30 گرم پروتئین در هر 100 گرم، منبعی سرشار از پروتئین است که نقش بسیار مهمی در تقویت عضلات بدن می کند. این ماده پروتئینی برای ورزشکاران توصیه می شود.

چربی کمتر:

گوشت مرغ در مقایسه با گوشت گاو و گوسفند از چربی کمتری برخوردار است. کسانی که دارای بیماری هایی مانند فشارخون بالا هستند می توانند از گوشت مرغ به عنوان ماده جایگزین که سرشار از پروتئین است استفاده کنند.

فسفر زیاد:

مرغ سرشار از فسفر است. فسفر موجود در این ماده غذایی باارزش باعث تنظیم عملکرد کلیه، کبد و سیتم عصبی شده و همچنین به سلامت دندان ها نیز کمک می کند.

تقویت سیستم ایمنی بدن:

سوپ مرغ به عنوان یکی از راه های موجود برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا محسوب شده و باعث کاهش گلودرد و آبریزش بینی می شود.

سلامت چشم:

مرغ به دلیل داشتن ویتامین A که در آن آلفا، رتینول، لیکوپن و بتاکاروتن وجود دارد منبعی بسیار عالی برای سلامتی چشم می باشد.

تقویت استخوان ها:

پتاسیم و سدیم موجود در مرغ باعث تقویت استخوان ها می شود. استفاده از گوشت مرغ برای سالمندان که در معرض پوکی استخوان قرار دارند توصیه شده است. پروتئین بالای موجود در مرغ می تواند از تحلیل رفتن استخوان ها جلوگیری کند.

کاهش وزن:

اگر به دنبال کاهش وزن و داشتن یک رژیم غذایی مناسب هستید، گوشت مرغ می تواند به شما در این زمینه کمک کند. می توانید از سینه مرغ برای کنترل وزن خود استفاده کنید.

بهبود سلامت روانی:

به علت وجود ویتامین B و تریپتوفان در گوشت مرغ، استرس شما با استفاده از این ماده غذایی کاهش یافته و احساس خوبی به شما می دهد.

سلامتی قلب:

سینه مرغ به علت نداشتن چربی منجر به بهبود سلامتی قلب و عروقی شود.

4 دیدگاه در “فواید مصرف گوشت مرغ

  1. رضا کریمی گفت:

    بسیار عالی

  2. سینا ساجدی گفت:

    ممنون از مقاله خوبتون

    1. حجت طهماسبی گفت:

      تشکر از دیدگاه شما

  3. ناشناس گفت:

    تشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.