مقالات

فواید گوشت بلدرچین

فواید گوشت بلدرچین

بلدرچین با اینکه پرنده ای کوچک است اما فواید و ارزش غذایی بالایی دارد. گوشت بلدرچین گرم بوده و دارای پروتئین بالا و میزان چربی کم می باشد. در این مطلب به فواید گوشت بلدرچین می پردازیم.

  • سلامتی قلب:

یکی از فواید گوشت بلدرچین این است که به علت داشتن پروتئین می تواند در پایداری سطح کلسترول بد خون در بدن تأثیرگذار باشد.

  • درمان کم خونی:

در گوشت بلدرچین مقدار زیادی آهن وجود دارد. این آهن می تواند به درمان کم خونی کمک کند.

  • سلامتی چشم:

حتماً می دانید تخم و گوشت بلدرچین فواید فوق العاده ای برای سلامتی چشم دارد. با استفاده از تخم و گوشت بلدرچین می توانید سلامتی چشمان خود را بیمه کنید!

  • تقویت سیستم ایمنی بدن:

به علت ترکیبات مغذی در گوشت بلدرچین، مصرف آن باعث تقویت و بهبود سیتم ایمنی بدن شده، باکتری ها و انگل ها را از بین برده و از فرآیند سریع مبتلا شدن به بیماری جلوگیری کند.

  • استحکام استخوان ها:

کلسیم ، فسفر، ویتامین B و ویتامین D موجود در گوشت بلدرچین می تواند از پوکی استخوان جلوگیری کرده و باعث تقویت و انسجام استخوان ها شود.

  • ترمیم بافت های بدن:

پروتئین موجود در گوشت بلدرچین می تواند بافت های و سلول های آسیب دیده در مو، ناخن و پوست را ترمیم کرده و باعث افزایش تولید آنزیم و هورمون در بدن شود.

  • تأمین انرژی بدن:

تأمین انرژی مورد نیاز برای بدن، یکی دیگر از فواید گوشت بلدرچین است. ویتامین B2 موجود در گوشت بلدرچین باعث تبدیل کربوهیدرات ها به قند شده و انرژی مورد نیاز بدن برای فعالیت های روزانه را تأمین کند.

در پایان باید گفت که اگر دارای بیماری خاصی هستید ابتدا بهتر است قبل از مصرف گوشت بلدرچین با پزشک خود مشورت کرده و سپس در صورت تأیید ایشان اقدام به تهیه و مصرف گوشت بلدرچین نمایید.

2 دیدگاه در “فواید گوشت بلدرچین

  1. زهرا یوسفی گفت:

    واقعا بلدرچین خوشمزه هست ممنون از شما بابت انتشار این مطلب

    1. مجله پرحنایی گفت:

      سپاس از شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.