گوشت شتر دارای انواع ویتامین، پروتئین و مواد معدنی بسیاری می باشد. گوشت شتر دارای ارزش غذایی بالایی بوده و ویتامین هایی مانند گروه ب و برخی از عناصر معدنی مانند فسفر، کلسیم و آهن را در خود جای داده است. در این مقاله به بررسی فواید گوشت شتر می پردازیم.
-
افزایش انرژی بدن:
پروتئین ها و ویتامین های موجود در گوشت شتر می تواند خستگی را رفع کرده و انرژی را زیاد کند. همچنین مواد و ترکیبات موجود در گوشت شتر باعث فعال کردن سلول های بدن شده و بافت های آسیب دیده بدن را جبران کند.
-
رفع کم خونی:
در گوشت شتر، آهن بسیاری وجود دارد. این آهن می تواند برای درمان کم خونی استفاده شود.
-
بهبود درد مفاصل:
یکی از فواید گوشت شتر، بهبود درد مفاصل است. فسفر و کلسیم موجود در گوشت شتر می تواند برای درمان این درد مفید و مؤثر باشد.
-
بهبود دستگاه گوارشی:
گوشت شتر به علت خاصیت طعم دهندگی و معطری که دارد می تواند ترشح شیر معده را افزایش داده و قدرت جذب آن را بالا ببرد.
-
درمان انواع بیماری ها:
گوشت شتر می تواند در درمان انواع بیماری ها مانند سیاتیک، بواسیر و آسم مفید و مؤثر واقع شود.
-
مفید برای دوران بارداری:
فسفر، کلسیم و ویتامین B در گوشت شتر در رشد جنین مفید است. مصرف گوشت شتر می تواند از زایمان زودرس جلوگیری کند. همچنین کالری بسیار بالای موجود در گوشت شتر برای بانوان شیرده بسیار مؤثر است.
-
مناسب برای کودکان:
کالری فراوان در گوشت شتر برای کودکانی که تحرک بالایی دارند توصیه شده است. همچنین فسفر و کلسیم برای رشد کودکان نیز ضروری است.
در پایان باید این نکته را مدنظر داشته باشید که اگر دارای بیماری خاصی هستید ابتدا باید با پزشک خود در این باره مشورت کرده و سپس اقدام به مصرف گوشت شتر نمایید.
گوشت شتر واقعا خوشمزه هست ولی الان گرونه