در دو قسمت قبل درباره لذیذترین غذاهایی که با تخم مرغ طبخ می شوند نوشتیم و فواید مصرف متعادل تخم مرغ برای بدن را ذکر کردیم. امروز قسمت سوم و آخر این مقاله را برایتان آماده کرده ایم.
۱۳ ) سوپ تخم مرغ – چین

سوپ تخم مرغ
یکی از لذیذترین غذاهایی که با تخم مرغ طبخ می شوند تخم مرغ طبخ میشوند میتوان به اشاره کرد. سوپ تخم مرغی که آمریکاییها مصرف میکنند از جهات بسیاری لطافت اصلیاش را از دست داده خصوصاً که در استفاده از نشاستهی ذرت زیادهروی شده. اما تهیهی سوپ تخم مرغ اصیل چینی اصلاً کار سختی نیست، درواقع همان سوپ مرغ است که در انتهای مراحل طبخ تکههای کوچکی از تخم مرغ خردشده را درونش میریزند. البته پیازچهی تازه و زنجبیل و چند قطره روغن کنجد که در انتها به آن اضافه میشود طعمی بهیادماندنی را به سوپ تخم مرغ میافزایند. مگی ژو که از بلاگرهای صنعت آشپزی است و اصالتاً چینی است در وبلاگش به اسم (کتاب آشپزی موجودی همهچیزخوار) مینویسد این گیاهان معطر «مزهای شیرین به سوپ تخم مرغ میافزایند اما اینگونه نیست که تحملناپذیرش کنند.»
۱۴ ) کُخوک موسیو – فرانسه

کُخوک موسیو
کخوک موسیو که در لغت به معنای (ساندویچ آقایان) است نخستین بار اوایل قرن بیستم در بخشی از پاریس طبخ شد و شامل نان و پنیر و ژامبون میشد. اما بعدها فردی عاقل و خوشذوق تخم مرغ را هم به آن افزود و نامش را کخوک مادام یا (ساندوچ خانمها) گذاشتند. سوای تخم مرغ نیمرویی که همچون خورشید روی ساندوچ کخوک مادام میدرخشد آنچه که این ساندویچ را منحصر به فرد میکند جزئیات انکارناپذیر طبخ فرانسویاش است، افزودنیهایی از جمله کرهی تصفیهشده، نان بِریوش، پنیر سوئیسی و سس مورنی و پنیر فراوان و کمی جوز هندی.
۱۵ ) تخم مرغ کاری – هند

تخم مرغ کاری
تخم مرغ کاری یکی دیگر از خوشمزه ترین غذاهای دنیا است که مثل تمام غذاهای کاری دیگر نیز فوت و فن خاص خودش را دارد که از نسل به نسل منتقل شده. از هر کسی جویا شوید تقریباً هر کسی میگوید همان نوع طبخی را دوست دارد که مادر، پدر یا مادربزرگ و پدربزرگشان درست میکردند. پادما لاکشِمی، هنرپیشه و مجری آمریکایی در کتاب «از سیر تا پیاز تخم مرغ» یادآور دستور پختی میشود که مادرش داشته و آن زمان کمتر کسی چنان دستوری را میدانسته. تخم مرغ کاری از هر نوعش که باشد میتوان با اطمینان گفت که ترکیبی از تخم مرغ پختهشده با حداقال چند مورد از مواد مختلف دیگری است که از جملهی آنها اشاره کرد به: پیاز، سیر، گوجهفرنگی، برگ درخت کاری، زنجبیل، زیره سبز، هل، فلفل دلمهای، گَرِم ماسالا، فلفل سیاه و گشنیز. رسماً میتوان گفت تخم مرغ کاری همچون بهشتی روی بشقابی است.
۱۶ ) لوکو موکو – آمریکا

لوکو موکو
اگر نگران مصرف روزانهی کالریتان هستید اصلاً سراغ لوکو موکو نروید. این غذا که از خوشمزه ترین غذاهای دنیا است و غذای بسیار پرکالری نیز محسوب میشود اصالتش به زمانی برمیگردد که گروهی نوجوان گرسنه چند غذای شکمپرکن سفارش داده بودند از جمله برنج، گوشت همبرگر و تخم مرغ نیمرو. اما از آنجایی که این غذا هم به شدت سنگین بود و هم ارزان و هم طبخش ساده بود طولی نکشید که در هاوایی به یکی از غذاهای محبوب بدل شد و بعد به کالیفورنیا و ژاپن نیز رسید. نسل جدید گوشت دنده و نیمروی بلدرچین را برای لوکو موکو سفارش میدهند اما سنتیها همچنان مصرند که از همان مواد غذایی اصلی و سنگین استفاده شود.
۱۷ ) هاپِر – سریلانکا

هاپِر
هاپر یکی از صبحانههای مشهور و پرطرفدار سریلانکاست و شباهت بسیاری با پنکیک یا کرِپ دارد اما برای طبخ آن از خمیر آرد برنج استفاده میشود و آن را با شیر نارگیل، ادویهجات و تخم مرغ سرو میکنند. هاپر در طعمهای شیرین و خوشطعمی تهیه میشود میتوان آن را یکی از انواع بینظیر غذاهای کاری دانست.
منبع: روزیاتو