مقالات

مضرات گیاه خواری

مضرات گیاه خواری

احتمالاً شما تابحال با افرادی روبرو شده اید که پای سفره یا سر میز، ظرف گوشت را پس می زنند و می گویند گیاه خوار هستند و علاقه ای به خوردن گوشت ندارند. تعداد این نوع افراد در حال افزایش است و دلایلی مانند رسیدن به تناسب اندام، سلامتی بدن، نگرانی از وجود انواع هورمون ها در گوشت و … را علت ترک خوردن گوشت و رفتن به سمت گیاه خواری را برای خود ذکر کرده اند. در این مقاله می خواهیم مضرات گیاه خواری را برای شما بیان کنیم.

1- کمبود پروتئین و ویتامین:

یکی از نکات مورد توجه در مورد رژیم گیاه خواری وجود دارد موضوع کمبود ویتامین و پروتئین دریافتی برای بدن است. از آنجا که مقدار پروتئین و ویتامین موجود در ترکیبات گیاهی با پروتئین و ویتامین موجود در منابع حیوانی متفاوت است آن هایی که گیاه خوار مطلق هستند در آینده دچار کمبود ویتامین و پروتئین و بیماری های نظیر کم خونی خواهند شد.

2- کمبود ویتامین B12 :

یکی از مهمترین ویتامین های مورد نیاز برای بدن انسان است که متاسفانه ویتامین B12 در مواد غذایی گیاهی یافت وجود ندارد. کمبود این ویتامین می تواند باعث بروز مشکلات و بیماری هایی مانند کاهش انرژی مورد نیاز بدن برای فعالیت های روزمره، افسردگی، ضعف و احساس خستگی شود.

3- پوکی استخوان:

بیشتر رژیم های غذایی خام دچار کمبود کلسیم و ویتامین D هستند که در نهایت منجر به ضعف و پوکی استخوان می شود.

4- مشکل هضم:

از آنجایی که مواد خام سخت و دیر هضم می شوند افرادی که دارای معده حساس هستند با گیاه خواری دچار نفخ می شوند.

5- کم خونی:

کم خونی، یکی دیگر از مضرات کم خواری است. است. آهن برای ایجاد هموگلوبین خون ضروری است که باعث می شود اکسیژن از ریه ها به دیگر اندام های بدن برسد. کمبود آهن باعث کم خونی شده و شما دچار ضعف، خستگی و سرگیجه خواهید شد.

6- ریزش مو:

ریزش مو یکی دیگر از مضرات گیاه خواری است. داشتن یک رژیم غذایی بدون پروتئین بر سلامتی و کیفیت موی شما تأثیر می گذارد. اگر می خواهید موهای سالم داشته باشید نیاز به دریافت پروتئین دارید. کراتین یک نوع پروتئین است که باعث بهبود رشد و کیفیت مو می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.