مواد غذایی کمی مانند مرغ در طبخ انواع و اقسام غذاها به کار برده میشوند. بیشمار دستور برای پخت و سرو این گوشت وجود دارد و همین موضوع سبب محبوبیت این مادهغذایی شدهاست. از آنجایی که دسترسی به این مادهغذایی در تمام فصول سال امکان پذیر است، شاهد استفاده از این مادهغذایی در برنامه غذایی خانوار هستیم.
اما چه عواملی سبب شدهاست که این مادهغذایی به وعده ثابتی در برنامه غذایی خانواده تبدیل شود؟ در ادامه با ما همراه باشید تا با برخی از مزایای این مادهغذایی آشنا شوید.
1. مرغ غنی از پروتئین و آمینواسیدها
در هر صد گرم گوشت سفید و لذیذ مرغ ۲۰ گرم پروتئین وجود دارد. چربی گوشت مرغ بسیار پایین است. به همین دلیل پروتئین موجود در آن موجب رشد و تقویت ماهیچههای بدن میشود. مصرف مرغ برای کودکانی که در سن رشد قرار دارند، توصیه میشود.
علاوه بر پروتئین، ۴۰ درصد از آمینواسیدهای مورد نیاز بدن در گوشت مرغ وجود دارد. این آمینواسیدها در بدن تولید نمیشوند. تنها راه جذب این مواد ارزشمند استفاده از یک رژیم غذایی غنی از آمینواسید است.
اگر احساس افسردگی میکنید، یک وعده غذای خوشمزه با مرغ را در برنامه خود بگنجانید یا یک پرس غذای خوشمزه با این گوشت را به یک آشپز حرفهای سفارش دهید. تریپتوفان یکی از آمینواسیدهای موجود در این مادهغذایی است که میزان ترشح سروتونین را در مغز تنظیم میکند. سروتونین را با نام هورمون شادی میشناسند.
2. مرغ دوستدار قلب
مصرف سینه مرغ، میزان آمینواسید هموسیستئین را در بدن کنترل میکند. ازدیاد این آمینواسید در بدن فرد، او را در معرض خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی قرار میدهد.
3. سرشار از ویتامین
گوشت مرغ سرشار از ویتامینهای A، B6، B12، یاسین و تیامین است. علاوه بر این مواد معدنی شامل آهن، روی، منیزیم و پتاسیم نیز به وفور در گوشت مرغ یافت میشود. از این گذشته، میزان سدیم این گوشت لذیذ بسیار پایین است.
4. هضم ساده
همه ما غذاهای خوش طعم بسیاری چشیدهایم اما غالبا هضم چنین غذاهایی چقدر به طول میانجامد؟ این گوشت لذیذ به سرعت فرایند هضم را طی میکند به همین دلیل گوشت مرغ برای کسانی که از مشکلات گوارشی رنج میبرند، بسیار مفید است.
5. تقویت قوای چشم
مرغ منبع غنی رتینول، آلفا و بتاکاروتن است. این ویتامینها که در گروه ویتامینهای A قرار دارند به وفور در گوشت مرغ یافت میشوند. بنابراین سلامت چشم هایتان را با مصرف این ویتامینها تضمین کنید.
6. جلوگیری از ابتلاء به پوکی استخوان
گوشت مرغ برای کسانی که وارد دوره میانسالی و پیری شدهاند، بسیار مفید است. چرا که با مصرف این مادهغذایی دیگر نگران ابتلاء به آرتروز نخواهید بود.
7. در آخر
پختن مرغ و استفاده از این مادهغذایی در وعدههای روزانه بخش عمدهای از ویتامینها، آمینو اسیدها و مواد معدنی موردنیاز بدن را فراهم میکند. با سفارش و خرید این مادهغذایی، سلامت کودکان و افراد میانسال خانواده را تضمین کنید. این مادهغذایی را از فروشگاه های زنجیره ای مرغ پرحنایی تهیه کنید و در پخت آن از ذائقه و سلیقه خود استفاده کنید. گوشت لذیذ مرغ های پرحنایی را در تمام دستورها و وعدههای غذایی استفاده کنید.
منابع:
https://www.aldelis.com/en/five-benefits-of-eating-chicken-meat/
https://www.peacockspoultryfarm.com/cooking/the-health-benefits-of-eating-chicken/
منابع:
https://www.aldelis.com/en/five-benefits-of-eating-chicken-meat/
https://www.peacockspoultryfarm.com/cooking/the-health-benefits-of-eating-chicken/